Keystone logo
Vistula University

Vistula University

Vistula University

Introduktion

Om oss

Vistula University är tillsammans med Vistula School of Hospitality (tidigare Warsaw School of Tourism and Hospitality Management) en av de viktigaste pelarna i den dynamiskt utvecklande Vistula-gruppen av universitet. Båda institutionerna arbetar på en campus i Warszawa. År 2014 förenades de av handelshögskolan i Wrocław och år 2018 av Józef Gieysztor Academy of Humanities i Pułtusk och Olsztyn University.

Vistula-gruppen av universitet innebär 27 års erfarenhet på marknaden. Den blandar tradition och de mest innovativa trenderna i vetenskapens värld. Gruppens universiteter är bundna av ett gemensamt uppdrag. Vi ger unga med den kunskap som de behöver i framtiden. Vi står ut för våra praktiska examensprofiler som ger våra studenter en garanti för framgång på arbetsmarknaden i den dynamiskt föränderliga ekonomiska miljön i Polen och Europa. Våra akademiker är erkända av vetenskapliga myndigheter och utövare. Vi samarbetar nära med företag och internationella organisationer.

För närvarande utbildar vi över 5000 ungdomar från 83 länder. Våra föreläsare kommer från alla kontinenter och våra studenter kan studera i 40 länder, som en del av Erasmus-programmet. Öppenhet för världen bidrar till den unika inlärningsmiljön för Vistula-gruppen av universitet. Polska studenter behöver inte längre resa utomlands om de vill studera och stärka sina färdigheter i en internationell miljö.

Vid Vistula-gruppen av universiteter drar vi på energi och möjligheter som genereras av ömsesidigt samarbete mellan fem högskolor.

Varför Vistula

Välj Vistula University och Vistula School of Hospitality (tidigare Warszawa School of Tourism and Hospitality Management) Dessa välrenommerade universitet, grundat av Polens ledande experter, är väl etablerade på utbildningsmarknaden. Vi samarbetar nära med företag och stöder initiativrika studenter, vilket gör oss unika på den polska utbildningsmarknaden.

fördelar

Prestigefyllt diplom

 1. Vi är ett av de fem bästa offentliga och privata universiteten, enligt Perspektywy utbildningsportals 2015 rankning av universitet.
 2. Enligt hemmet
 3. Följande ackrediteringar av internationella akademiska samhällen har ett vittnesbörd om detta: Världsrådet och församlingen om kooperativ utbildning, EURASHE, CEEMAN - den mest prestigefyllda ledarskapsakkreditering som tilldelas universitet.

Du tjänar praktisk kunskap från välrenommerade experter

Vår lärar- och forskningsfakultet består av yrkesverksamma som tycker om att dela med sig av den kunskap som de förvärvade arbetet i välrenommerade företag och institutioner, bland annat: Professor Witold Orłowski - Tidigare ekonomisk rådgivare och medlem av National Development Council, Marek Kulczycki, PhD - VD för FM Bank PBP som tidigare arbetat för FN, professor Krzysztof Rybiński, tidigare vicepresident för Polens centralbank, professor Andrzej Olechowski, tidigare finansminister och utrikesminister, professor Longin Pastusiak, tidigare vice ordförande för Natos parlamentariska församling, professor Jerzy M. Nowak - vice president för den euroatlantiska föreningen, professor Paweł Bożyk - medlem av senaten vid FN: s universitet i Tokyo, docent Oskar Kowalewski, ledamot av redaktionen för Family Business Review-tidningen, professor Jan Fazlagić - expert på förvaltning av kunskap, utbildning, kreativitet, innovation på och intellektuellt kapital, professor Roman Fulneczek - före detta ordförande i Towarzystwo Ubezpieczeniowe Daewoo, docent Wojciech Kostecki - medlem av Global Security Fellows Initiative, Aleksandra Wiktorow, PhD - Försäkringsombudsman, tidigare arbetsminister.

Genom att samarbeta med strålande forskare från världsklass universiteter ser vi till att den utbildning vi erbjuder motsvarar de verkliga behoven på den globala arbetsmarknaden.

Du studerar i en internationell miljö

 • Ta en promenad runt campus, och du kommer att höra nästan alla världsspråk.
 • Du kommer att kunna delta i praktikplatser och utbildningsprojekt utomlands, inklusive projekt i Tyskland, Spanien och Turkiet.
 • Om du så önskar kan du delta i Erasmus-programmet och studera på ett av våra 30 partneruniversiteter.
 • Vistula University organiserar också International Week-evenemanget, där du får möjlighet att delta i föreläsningar av professorer från utlandet.
 • Perspektywy-utbildningsportalen erkände våra internationella kampanjer i Genius Universitatis 2014-tävlingen.

Vi förbereder dig för en internationell karriär

 1. Vistula University ger dig möjlighet att delta i stipendiumsprogram, praktikplatser, samt internationella projekt som utförs t.ex. i Kina.
 2. Du kan också dra nytta av JOB SPOT, ett innovativt studentinitiativ som organiserar föreläsningar av affärsspecialister och öppna öppettider.
 3. Globalizer är ännu ett unikt program. Det är det enda programmet i Polen som tillåter utländska studenter att skriva sina uppsatser i form av projekt. Syftet är att stödja våra företag genom att starta aktiviteter i elevernas ursprungsland.

Online-program - studera var och när du vill

Enligt arbets- och socialpolitikens forskning är distansprogrammen perfekta när det gäller yrkesutbildning, eftersom de perfekt efterliknar professionellt arbete. I oktober 2014 inrättade vi en avancerad plattform för e-learning för finans och ekonomi, ekonomi och förvaltningsprogram. M-Vistula-plattformen kan nås från var som helst, när som helst, med vilken enhet som helst, det vill säga en telefon, en tablett eller en dator. Du kommer att tjäna samma typ av examen som andra studenter. Skillnaden ligger i hur läroplanen är organiserad - 60% av kurserna är distansutbildningskurser. Mer information finns här

Stipendier hjälper till att betala din undervisning

Möjligheterna är många, från behovsbaserade stipendier, till stipendier för akademiska prestationer, särskilda stödbidrag, handikappbevis och stipendier för akademisk förtjänst. Mer information tillgänglig här

Håll dig i form i en av våra sportsektioner

För ditt förfogande är en snygg sporthall med en yta på över 600 m2, anpassad för att spela basket, volleyboll, inomhusfotboll, badminton och aerobics (på grund av det utmärkta ljudsystemet). Universitetsbyggnaden har modern, professionell utrustning som hjälper dig att hålla dig i form och forma din kropp. Studenter har också möjlighet att använda tennisbanorna som ligger bredvid college med en rabatt på 50%.

Studera på en modern campus

Campus på 29 000 m2 innehåller luftkonditionerade rum, föreläsningssalar med kapacitet för hundratals studenter, rymliga lektioner, läsrum, bibliotek, gym, sportcenter samt 2 restauranger som serverar rätter och snacks från hela världen. På varmare dagar kan du koppla av utomhus på universitetets rymliga innergård. Byggnaden är också tillgänglig för funktionshindrade.

Uppdrag

Det bästa sättet är att förbereda våra studenter för sin framtida karriär genom att ständigt modernisera studietekniken och anpassa vår studie till förändringsvärlden.

Vision 2020

Vistula kommer att vara ett universitet som bäst läser framtidsutmaningarna. Vi vill vara ett förstahandsval för de som har ambitionen att förvärva kunskaper och vinna världen.

Platser

 • Warsaw

  Stokłosy,3, 02-787, Warsaw

Frågor