Keystone logo
VOS Spanish School & Intercultural Club In Buenos Aires and Barcelona

VOS Spanish School & Intercultural Club In Buenos Aires and Barcelona

VOS Spanish School & Intercultural Club In Buenos Aires and Barcelona

Introduktion

Att vara inom utbildning innebär att vara förberedd för förändring, lärande är konstant rörelse.

Om vi lägger till denna viktiga funktion den hastighet vi upplever i social förändring idag, när vi talar om undervisningsmetod måste vi börja med att säga att allt är möjligt.

Vi börjar med det självklara: språket tillåter oss att kommunicera. Därför måste inlärningen av ett andra språk ha kommunikation som huvudaxel. Vi får våra elever att kommunicera på spanska, vår metod har en tydlig stress på kommunikation. Förutom detta didaktiska syfte tror vi på kraften i att fördjupa sig i en gemenskap av spansktalande. När eleverna är nedsänkta i det språk han vill lära sig, gäller allt de lär sig i klassen i olika verkliga sammanhang hela tiden. Denna ständiga exponering förmedlar behovet av stark motivation och ökar därför deras chanser att lära sig kraftigt.

I VOS drar vi nytta av den pedagogiska kraften i denna nedsänkning i språket: inga uppenbara verkligheter, vi använder verkligheten med all sin styrka, både i klassen och utanför (i e-learning är detta också möjligt: den spanska nedsänkning kan vara nästan helt uppnås genom ett socialt nätverk).

Detta kunskapsinhämtning fortsätter i veckovisa workshops och kulturella aktiviteter som gör varje dag till ett kulturellt äventyr med spanska.

När vi utformar vår utbildningsplan och planerar varje spanskklass är vi mycket medvetna om det avgörande faktum att "lärande påverkades av teknik". Detta förändrar undervisningssättet, studentens roll, vad är kunskap och i huvudsak vad vi gör för att människor ska lära sig.

Platser

 • 1906

  Marcelo Torcuato de Alvear,1459, C1060, 1906

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor