Keystone logo
Warsaw School Of Computer Science

Warsaw School Of Computer Science

Warsaw School Of Computer Science

Introduktion

111955_111913_WSCS_school_building.jpg

Varför WSCS

WSCS är det enda universitetet i Polen där rektorrådets ledamöter är samtidigt chefer för världens största IT-företag som Microsoft, Hewlett-Packard, Cisco, Intel, IBM och Oracle.

Vår skola är ett av de dynamiskt utvecklande privata universitet som också är unikt tack vare det faktum att vi erbjuder studier inom ett och annat vetenskapsområde - datavetenskap!

Det huvudsakliga utbildningsmålet för WSCS är att utrusta sina studenter med både teoretisk kunskap och praktiska färdigheter som krävs för att bli professionell inom den valda datavetenskapsspecialisationen. Skolan erbjuder även gratis och betalda kurser och workshops till sina studenter som dessutom kommer att förbättra sina förmågor och berika deras erfarenhet som IT-specialister. Skolan samarbetar regelbundet med de största IT-företagen, vilket i sin tur erbjuder våra studenter och examinerar gratis och betalda praktikplatser som ingår i läroplanen och gör det möjligt för eleverna att kontrollera sina egna färdigheter i den verkliga världen av IT-relaterat arbete. Skolan deltar i internationella projekt som organiseras av de största IT-företagen som IBM Scholars Program, Microsoft IT Academy, Cisco Networking Academy, Oracle Academic Initiative och SAP Academic Project.

WSCS har 4 salar med plats för 130 studenter, 12 laboratorier inklusive moderna nätverkslaboratorier byggda enligt Cisco-standarder och datorgrafiklaboratorium, 6 seminarier, konferensrum, studentkafé och bar, gym, bibliotek och läsrum samt arkiv och andra administrativa kontor.

Om du verkligen vill studera datavetenskap och arbeta inom IT-sektorn på en plats som är uteslutande dedikerad till detta naturvetenskapliga område, är Warsaw School Of Computer Science det rätta stället att börja din karriär!

Campus funktioner

    Platser

    • Warsaw

      Marka Edelmana 17, 00-169 Warsaw, Poland, 03, Warsaw

      Frågor