Keystone logo
© Eva Dang
Warwick Summer School

Warwick Summer School

Warwick Summer School

Introduktion

Warwick Summer School kommer att vara värd på Warwick University Campus, i centrala England, lätt att nå med tåg, bil eller flyg från alla delar av Storbritannien och utomlands.

Vår sommarskola är en unik kombination av lärande och debatt med kända akademiker och gästtalare som bor tillsammans med dina kamrater i ett vackert område i Warwickshire. Oavsett om du vill öka din kärnkunskap eller letar efter något mer specialiserat har vi en kurs som passar dig. Vår sommarskola tillgodoser verkligen alla och inkluderar en rad kurser inom ekonomi, affärer, vetenskap, samhällsvetenskap och humaniora.

University of Warwick är ett världsledande Russell Group University som är allmänt erkänt som världsledande inom forskning och utbildning. University rankades nyligen på 9: e plats i Storbritannien (The Guardian 2020 League Table), och har 17 ämnen bland de tio bästa, inklusive datavetenskap, affärs- och managementstudier samt redovisning och ekonomi (The Complete University Guide 2020) med ekonomi som nummer 1 ( The Good University Guide 2020). Vår spännande sommarskola gör det möjligt för studenter att dra nytta av utmärkt undervisning och akademisk expertis. Boendet för denna spännande och berikande tre veckors sommarupplevelse finns på den fristående Warwick University Campus i världsklass, med enastående undervisnings- och inlärningsutrymmen, ett 24-timmarsbibliotek, konstcenter och biograf, sportcenter, restauranger och kaféer och många gröna områden inklusive sjöar, skogsmark och öppna fält.

Platser

 • Coventry

  University of Warwick, CV4 7AL, Coventry

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor