Keystone logo
Washington College

Washington College

Washington College

Introduktion

Washington College grundades 1782 och var det första college som chartrades i de suveräna Amerikas förenta stater. General George Washington lånade ut sitt namn, donerade 50 guinear till vår grundande och tjänstgjorde i vår första styrelse för besökare och guvernörer. Vårt mål var då att odla ansvariga medborgarledare. Numera är vi engagerade i att ge våra studenter chansen att lyckas på sina egna villkor genom målmedvetna val, vilket möjliggör en hälsosam och regenerativ global gemenskap.

Washington College studenter arbetar nära med exceptionell lärare på projekt som de brinner för. Med oberoende forskning underlättad av program som Cater Society och Toll Fellows och praktiska inlärningsupplevelser har våra studenter tillgång till fantastiska möjligheter oavsett vad de studerar. Skriv ut en kapbok om de antika boktryckarna i Rose O'Neill Literary House, skanna Chester River från ett av forskningsfartygen för Center for Environment & Society eller studera amerikansk historia i vår kolonistad med Starr Center. Blanda gammal visdom och modern vetenskap med Eastern Shore Food Lab för att optimera människors och miljöhälsan.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

 • Chestertown

  Washington Avenue,300, 21620, Chestertown

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor