Keystone logo
West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

Introduktion

WVU Reed College of Media är en studentcentrerad journalistskola som har tagit examen journalister och strategiska kommunikatörer sedan 1939.

Medan rötter i traditionen, erbjuder WVU Reed College of Media också en innovativ läroplan och verkliga upplevelser som förbereder eleverna för karriärer i dagens medieindustri. Programmet Integrated Marketing Communications (IMC) är en pionjär inom forskarutbildning online, och är landets första helt online masterprogram och dess Data Marketing Communications (DMC) -programmet är landets första magisterexamen som fokuserar specifikt på vilken effekt data har på marknadskommunikation.

Om Dr. Perley Isaac ReedDr. Perley Isaac Reed grundade College of Media vid West Virginia University 1939. En före detta professor i engelska och journalistik hjälpte Reed till att utöka utbudet av journalistikkurser vid WVU och utsågs till den första direktören för College of Media när det blev en oberoende skola .

Reed spelade en nyckelroll i grundandet av många av College of Medias studentorganisationer. Han hjälpte också till att etablera två nationella grupper – Kappa Tau Alpha, ett hederssällskap för college som erkänner akademisk excellens och främjar stipendier inom journalistik och masskommunikation, och American Society of Journalism School Administrators, som senare var ansluten till Association for Education in Journalism.

Reed trodde på att hålla journaliststudenter medvetna om och i nära kontakt med utövare inom området, och han bjöd ofta in medlemmar av den arbetande pressen att hålla speciella föreläsningar för studentkåren. Detta koncept fortsätter genom speciella evenemang som Colleges årliga "Journalism Week" och Ogden Newspapers Seminar Series, såväl som de många alumner som återvänder till sin alma mater som gästföreläsare och yrkesverksamma på residenset.

Framför allt symboliserade Reed professionalism inom journalistik och masskommunikation. Han trodde på disciplin och hårt arbete – för sig själv såväl som för sin fakultet och sina studenter – och levde efter påståendet, "Precision! Noggrannhet! Noggrannhet!"

Reeds arv inkluderar inte bara en väl etablerad högskola för media vid WVU utan också en svårdefinierad anda av professionalism som ingjutits i studenter som nu arbetar som journalister och professionella kommunikatörer runt om i världen.

En kort historia om Martin HallBeläget i hjärtat av WVU:s Downtown Campus, är Martin Hall den äldsta byggnaden på universitetsområdet. Den stod färdig 1870 och fick ursprungligen namnet University Hall. Det var den första byggnaden som byggdes av det nya West Virginia University, som grundades av kombinationen av Woodburn Female Seminary och Monongalia Academy 1867.

i,jhtdsb

Det unika med Martin Hall räddade det från förstörelse – ödet för många tidiga universitetsbyggnader som revs för att ge plats åt nybyggnation. Ansett som ett oersättligt exempel på 1800-talsarkitektur, har Martin Hall och de andra Woodburn Circle-byggnaderna (Woodburn Hall och Chitwood Hall) tagits upp i National Register of Historic Places.\n George A. Smyth, tidigare universitetsarkitekt, sa att Martin Hall "byggdes under den eklektiska perioden av den klassiska väckelsen och kan identifieras som på franskt sätt i det andra imperiet."

Byggnaden döptes om till Martin Hall 1889, för att hedra universitetets första president, pastor Alexander Martin. En metodistminister född i Skottland, Martin var WVU:s president från dess grundande fram till 1875.

I nästan 50 år var Martin Hall centrum för alla klasser för prep-studenter och fungerade som huvudkontor för Columbian och Parthenon Literary Society. Från 1918 till 1952 inhyste den fysikavdelningen.

1952 gjorde Dr. Perley Isaac Reed, dekanus vid College of Media, en petition om att flytta College från dess trånga kvarter på översta våningen i Woodburn Hall till Martin Hall. Efter en renovering flyttade College of Media in i sina nya kvarter 1953.

Under ledning av Dean Guy Stewart genomgick byggnaden stora renoveringar 1976-1977. Martin Hall blev förstörd och en ny interiör konstruerades för att förbättra klassrums- och kontorsutrymmen och ge uppgraderade faciliteter.

Sedan 2005 har Martin Hall genomgått ytterligare en serie renoveringar för att förbättra byggnadens åldrande infrastruktur och ge en modernare undervisningsmiljö för College of Media-studenter. Martin Halls nyligen genomförda renoveringar är en förlängning av Dean Stewarts vision, vilket tar med College of Media in på 2000-talet.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • USA Online

    USA Online, Amerikas förenta stater

Frågor