Keystone logo
Western Michigan University

Western Michigan University

Western Michigan University

Introduktion

Förbättra framtiden för våra samhällen och vår värld. Det börjar med våra studenter. Vår innovativa pedagogiska strategi och ledande forskningsmöjligheter förbereder studenterna för framgångsrika karriärer och en bättre framtid.

Western Michigan University är ett inlärningscentrerat forskningsuniversitet som bygger intellektuell utredning och upptäckt till grundutbildning, forskarutbildning och professionella program på ett sätt som främjar kunskap och innovation och förvandlar visdom till handling. Som ett offentligt universitet tillhandahåller WMU ledarskap inom undervisning, forskning, lärande och service och har åtagit sig att förbättra framtiden för vårt globala medborgarskap.

Western Michigan University erbjuder upplevelser som möjliggör upptäckt och främjar kreativitet och forskning. Vi har åtagit oss att bedriva utredning, sprida kunskap och främja kritiskt tänkande som uppmuntrar livslångt lärande. Vårt stipendium skapar ny kunskap, utgör en grund för innovativa lösningar, leder till ekonomisk utveckling och ger betydande bidrag till samhället.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Kalamazoo

    West Michigan Avenue,1903, 49008, Kalamazoo

    Frågor