Keystone logo
William Penn University

William Penn University

William Penn University

Introduktion

William Penn University erbjuder en pedagogisk upplevelse med fokus på ledarskap, teknik och Quaker-principerna om enkelhet, fredsskapande, integritet, gemenskap och jämlikhet.

Dessa mål identifierar hur principerna som anges i uppdragsbeskrivningen kommer att eftersträvas och hur universitetet kommer att ge en utbildningsmöjlighet för sina studenter genom universitetets akademiska program och samordnade avdelningar.

Vid William Penn University är vårt uppdrag inte bara en uppsättning mål som vi hoppas kunna uppnå. Det är vem vi är i vår kärna. Det är tron att varje individ har värde och förtjänar tillgång till utbildning av hög kvalitet. Att det är våra skillnader som verkligen gör oss starkare. Våra Quaker-principer är pelarna för äkta ledarskap i dagens värld.

Vi tror på enkelhet, fredsskapande, integritet, gemenskap och jämlikhet. Vi tror att utbildning är för alla eftersom det finns värde i alla. Vi tror på att fira vår kristna tro och låta den inrama vår syn på 2000-talets värld samtidigt som vi välkomnar dem med andra andliga övertygelser. Och vi tror att utbildning ger många belöningar i livet och ett ansvar att använda vår kunskap för andras tjänst.

William Penn University är ackrediterat av Higher Learning Commission (HLC).

Platser

  • Oskaloosa

    West Trueblood Avenue,201, 52577, Oskaloosa

    Frågor