Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Wilmington University College of Business

Wilmington University College of Business

Wilmington University College of Business

Introduktion

Syn

Wilmington University's College of Business kommer att erbjuda högt respekterade program som ger möjlighet till alla livslånga elever i affärspraxis genom en professionell fakultet, relevant läroplan och individuellt studentstöd.

Uttalande om integrationsuppdrag

Wilmington University's College of Business strävar efter att utmärka sig i undervisningen genom att förse affärsstudenter med praktiserande fakulteter som fokuserar på individuell vägledning och stöd med professionalism, respekt och integritet för alla. Läroplanen är baserad på grundläggande och framväxande affärsmetoder som erkänner kopplingen mellan samhällets behov och utbildningsinstruktion. College of Business förblir smidig och aktuell genom att utveckla och upprätthålla starka band med både alumner och näringslivet. Efter examen kommer studenterna med tillförsikt att ha visat kunskapen, färdigheterna och förmågan att lösa problem, ge meningsfulla bidrag till arbetskraften och tjäna både deras organisation och samhället i stort.

Ackreditering

College of Business är en institutionell medlem i och ackrediterad av International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE).

Platser

  • Wilmington Manor

    Wilmington Manor, Amerikas förenta stater

    Frågor