Keystone logo
WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

Introduktion

139929_WMG_Graduation_2019_1.jpg

Bild med tillstånd av Yrkesutbildningsrådet

Genom att dela samma vision om att tillhandahålla kvalitetsutbildning har WMG, University of Warwick och Yrkesutbildningsrådet (VTC) anpassat sig för att ge ett värdefullt val till dem som vill förvärva värderingar, kunskaper och färdigheter för att förbättra deras anställbarhet.

Med inrättandet av WMG School for Professional Development vid VTC kan studenter få utbildning av hög kvalitet i Hong Kong från ett universitet i världsklass.

Om University of Warwick

Med ett rykte för spetskompetens inom forskning och undervisning, för innovation och för kopplingar till näringslivet är Warwick ett av de ledande universiteten i Storbritannien.

Vi strävar efter att leda snarare än att följa och är kända för vår entreprenörskap och globala syn. Vi är lika respekterade för gränsöverskridande forskning som för undervisning och affärssamarbete.

Vår vision är att vara ett universitet i verklig världsklass - ett med ett dynamiskt, initiativrikt tillvägagångssätt för att lösa globala utmaningar, som gör det möjligt för studenter att skapa sin plats i världen och som definierar morgondagens universitet.

(University of Warwick: href = "www2.warwick.ac.uk ).

Rankad topp 61 på världsuniversitetets ranking

  • Rankad som nr 61 - QS World University Rankings, 2022

Rankade topp 10 i Storbritanniens nationella ligatabeller

Om yrkesutbildningsrådet

Yrkesutbildningsrådet (VTC Est grundades 1982 och är den största yrkesutbildnings- och yrkesutbildningsleverantören i Hong Kong. VTC: s uppdrag är att erbjuda skolan som lämnar skolan och arbetande människor ett värdefullt val att förvärva värderingar, kunskaper och färdigheter för livslångt lärande och förbättrad anställbarhet, och att också ge stöd till industrier för deras arbetskraftsutveckling.

Om WMG

Vi levererar en unik kombination av utbildning i världsklass med verklig affärs- och branschapplikation.

Vi är en tvärvetenskaplig, forskningsledd avdelning som är känd för samarbete med FoU med globala företag och branschrelevant utbildning.

Vår inställning till utbildning är att ge företag ett verkligt värde genom sina medarbetare. Vi har praktisk inblick i hur innovation kan hanteras i organisationer och hur individer kan använda effektiva ledarskapsfärdigheter för att åstadkomma förändring och förbättring.

Vi har skapat starka förbindelser med ledande företag inom teknik, tillverkning, teknik och tjänster samt viktiga industriella organ. Som en av de största akademiska avdelningarna vid University of Warwick är vår förmåga att leverera högkvalitativ, industriellt relevant utbildning tydlig i branschackreditering som tilldelas många av våra program.

Ranking

Rankad topp 61 på världsuniversitetets ranking

  • Rankad som nr 61 - QS World University Rankings, 2022

Rankade topp 10 i Storbritanniens nationella ligatabeller

Ackrediteringar

EFMD Equis-ackrediteradAMBA-ackrediteradAACSB-ackrediterad

Platser

Platser
  • Hong Kong

    30 Shing Tai Road Chai Wan, , Hong Kong

    Frågor