Keystone logo
Wongu University

Wongu University

Wongu University

Introduktion

ENLIGT WONGU

WonguStatue

Wongu (圓球) betyder bokstavligen en "rund boll." Det representerar alla delar som finns i naturen och föreslår den harmoni som finns inom dem och mellan alla människor. I förlängningen också hänvisat till livets ursprung samt frön av orientalisk medicin. Som gäller för alla saker som är ett med naturen, innebär en healer resa uppnå balans och harmoni i livet för patienter samt helare. Tillsammans med innebörden av Wongu, universitetets logotyp av de tre cirklarna representerar den traditionella Sam Taegeuk (tre Taiji), en koreansk symbol som representerar himlen, människa och jord. Logotypen syftar till att presentera hur tre flytta och arbeta tillsammans i harmoni.

Wongu101

PLATS OCH MILJÖ

I historiskt Nevada

År 1973 blev Nevada den första staten i USA att bevilja licenser till utövare av orientalisk medicin. Bland Kalifornien och 20 andra stater med skolor i orientalisk medicin, Nevada utmärker sig som en bland endast tre stater erkänner läkare i orientalisk medicin, dvs OMDs till skillnad från licensierade akupunktörer. Wongu, som ligger i denna historiska tillstånd, kommer att dyka upp som en ledare i utvecklingen av traditionell orientalisk medicin.

Las Vegas som navet i världen

Las Vegas är en plats för global attraktion, med en mängd olika internationella konventioner, inklusive världsklass utställningar och konferenser för vårdpersonal på årsbasis. Det ger en myriad av hotell och kongresscenter alternativ för insamling av ledande praktiker och forskare med bekvämt avstånd till flygplatsen. Las Vegas besökare och invånare, tillsammans med Wongu universitetssamfundet kan ömsesidig nytta av möjligheterna som följer av sådana globala sammansättningar och utbyte av bredare kunskap. Enkel åtkomst till sådana rikliga resurser kvalificerar denna stad som en förstklassig plats för en skola av orientalisk medicin.

Wongu s faciliteter

Wongu universitet har över 12.000 kvm. fötterna i två intilliggande byggnader för att möta behoven hos både didaktiska och klinisk utbildning. De två byggnaderna hus rymliga klassrum, administrativa kontor, ett bibliotek, studenter och lärare lounger, kök och Wongu Health Center. Alla anläggningar är bekvämt beläget på 8620 och 8630 S. Eastern Ave, Las Vegas, Nevada, 89123; möjliggör för studenter och lärare att använda 110 busslinje att resa till campus. Dessutom Wongu ger ungefär 65 parkeringsplatser för studenter, lärare och personal.

Wongu University of Oriental Medicine strukturer har nyligen renoverats; och i synnerhet har Wongu Health Center, den enda undervisning samhället OM klinik i Nevada, en vacker meditation rum, en patient lounge, naturläkemedel apotek, administrativa och praktiserande kontor, praktikant lounge och nio professionella behandlingsrum. Klassrum är fullt utrustade med läromedel, vita skivor, diagram, overheadprojektorer och skärmar, anatomiska modeller och andra läromedel. Alla klassrum innehåller skrivbord, stolar, och behandlingsbord för demonstration. Klassrummet används för praktik klasser är utrustad med 10 behandlingsbord.

Platser

  • Las Vegas

    Wongu University of Oriental Medicine 8620 S. Eastern Ave.,, 89123, Las Vegas

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor