Keystone logo
WSB University in Gdansk

WSB University in Gdansk

WSB University in Gdansk

Introduktion

WSB University in Gdansk bryr sig om sina elever. Den rätta infrastrukturen påverkar positivt komforten att studera. Vi har förberett för dig moderna inlärningslaboratorier med högklassig utrustning och programvara och utrymme för lärande och avkoppling. Dessutom är byggnaderna handikappvänliga. Det är rent nöje att studera på en sådan plats.

Praktik är vår prioritet

WSB University in Gdansk är en skola som till stor del tillhandahåller praktiska klasser. Detta är en av våra särdrag. Som de enda i regionen tillhandahåller vi klasser i ett dubbelt system vilket innebär att cirka 50% av ämnena i en viss specialitet vid deltidsstudier avser klasser som utförs i vår affärspartners lokaler. På grund av det, våra studenter förvärvar praktisk kunskap såväl som färdigheter som de kommer att kunna använda i sin yrkeskarriär, i framtiden. Klasser genomförs av lärare-utövare där teori konfronteras med verkliga fall. Studenter kan också få svar på absorberande frågor som rör praktiska aspekter av yrket de studerar.

WSB hjälper också till att inleda en yrkeskarriär. Varje år erbjuder Careers Office över 1000 yrkesutövning, praktik och arbetserbjudande i företag med olika aktivitetsprofiler. Därför kan studenterna praktiskt utnyttja de kunskaper som förvärvats under studierna och tjäna lite extra inkomst.

Avdelningen för internationella relationer

Internationella relationsavdelningen vid WSB University in Gdansk är mycket aktiv inte bara i sitt dagliga förvärv av utländska studenter utan också för att hjälpa dem i anpassningsprocessen i skolan. Institutionen anordnar språkkurser för utlänningar, anpassningsdagar, och kulturella workshops, och hjälper till att hitta boende.

Eftersom det finns olika medborgare som arbetar i avdelningen inklusive nepalesiska, ukrainare, och polacker, vi kan förstå våra utländska studenter och erbjuda dem de tjänster de behöver.

Studera för mindre och ansök till vår UE-samfinansieringsstudie!

Platser

  • Gdańsk

    aleja Grunwaldzka 238a,, 80-266, Gdańsk

Frågor