Keystone logo
Warsaw University of Technology M.Sc. Datavetenskap - Datorsystem och nätverk
Warsaw University of Technology

M.Sc. Datavetenskap - Datorsystem och nätverk

Warsaw, Polen

4 Semesters

Engelsk

Heltid

17 Jul 2024

01 Oct 2024

EUR 6 490 / per semester

På Campus

Onlinemöte för internationella kandidater

Introduktion

Fakulteten för elektronik och informationsteknik

Fakulteten för elektronik och informationsteknik erbjuder följande program som genomförs på engelska:

Civilingenjörsexamen

Ett tvåårigt forskarutbildningsprogram inom:

  • Datavetenskap
  • telekommunikation

Programmen kräver kurser i en specialisering och avhandling. Varje studieområde har sin egen inriktning: datorsystem och nätverk (CSN) är associerade med datavetenskap medan området telekommunikation har sin specialisering under samma namn (telekommunikation - TCM).

Varje student arbetar med en handledare från fakulteten. Professorn hjälper studenten att planera ett akademiskt kursprogram som är förenligt med examenkraven och studentens utbildningsmål. Rådgivaren övervakar också forskningen och uppsatsförberedelserna. Uppsatsen bygger på ett forskningsprojekt som delvis involverar originalmaterialet.

Datorsystem och nätverk (CSN)

Utexaminerade från datorsystem och nätverk specialisering kommer att ha omfattande kvalifikationer inom datavetenskapliga grunder, inklusive grundläggande kunskaper om informationsbehandling, samt området algoritmer och systemmodellering. De är skickliga i datorprogrammering och skickliga i att använda datorverktyg. De är självständiga i schemaläggning, implementering och verifiering av komplexa datorprojekt. Deras kunskap möjliggör snabb anpassning till den snabbt föränderliga miljön. Beroende på den slutliga profileringen är akademiker väl förberedda för forskningsarbetet, för design, implementering och drift av datorsystem och digital utrustning, mjukvaruutveckling och administration av datorsystem och nätverk samt implementering av säkerhetssystem .

Antagningar

Programresultat

Om skolan

Frågor