Keystone logo
© The University of Fredericton
Wycliffe College

Wycliffe College

Wycliffe College

Introduktion

Om oss

Wycliffe College är en teologisk forskarskola med rötter i en evangelisk anglikansk tradition, knuten till University of Toronto och Toronto School of Theology. Våra studenter kommer från en mängd olika bakgrunder och samfund.

Vårt mål är att utmana och uppmuntra dem som söker en större förståelse för Jesu Kristi förvandlande kraft och att utrusta dem som är kallade till tjänst eller akademiska sysselsättningar genom excellens i teologisk vetenskap och andlig bildning.

Några saker du borde veta

 • Wycliffe drar studenter från över 40 valörer.
 • Våra studenter har undervisat vid några av de bästa institutionerna i världen och tjänat som pastorer, missionärer, tjänsteledare och affärsmän utrustade för tjänst.
 • Vi är en del av University of Toronto, vilket betyder att majoriteten av våra examina delas samman av både Wycliffe College och University of Toronto.
 • Våra avgifter är de mest prisvärda i Kanada.
 • Vi är i centrum av University of Toronto, beläget i centrala Toronto, som ger dig tillgång till en mängd kulturer och platser att leva ut din tro.

Unika säljpunkter

 • Wycliffe är en del av University of Toronto - rankad på 25:e plats i världen och erbjuder det tredje största forskningsbibliotekssystemet i Nordamerika. Wycliffe erbjuder en prestigefylld och respekterad UofT-examen och tillgång till exceptionella faciliteter samtidigt som den förblir en engagerad kristen gemenskap med en fakultet-studentförhållande på 1:13.
 • Wycliffe är medlem i Toronto School of Theology - vilket gör att studenter fritt kan gå klasser i någon av TSTs 7 teologiska högskolor (över 300 kurser tillgängliga, som spänner över en bred bredd av ämnen och specialiteter)
 • Wycliffe är centralt beläget i Toronto, den mest mångkulturella staden i världen – och erbjuder en enkel pendling, bekvämligheter, ett brett utbud av kristna samfund, kyrkor, kristna ledare, nätverkande och möjligheter till tjänst.

Ranking

#1 i Kanada – Theology, Divinity, Religious Studies (2021 QS World University Rankings för Toronto School of Theology och University of Toronto)

Platser

 • Toronto

  5 Hoskin Ave Toronto, ON, M5S 1H7, Canada, , Toronto

Frågor