Keystone logo
Xavier University School of Medicine

Xavier University School of Medicine

Xavier University School of Medicine

Introduktion

Xavier University School of Medicine (XUSOM) grundades 2005 och chartrats av regeringen i Aruba med tillstånd från undervisningsministeriet i Aruba. Beläget i Oranjestad, huvudstaden i Aruba, är den karibiska medicinska skolans elever försedd med en trygg och säker miljö att fokusera på sina studier. Som den största staden i Aruba, kan Oranjestad lätt nås med direktflyg från hela världen.

Våra USA-baserade kurser undervisas av framstående läkare från USA som har åtagit sig att undervisa. Karibien medicinska skolans elev fakultet förhållandet är 25-1, vilket ger studenterna en individualiserad inlärningsmiljö. Alla laboratorier och klassrum har toppmodern utrustning, inklusive LCD-projektorer, diagram och anatomi museer. Mjukade människolik används för undervisning och dissektion. Anatomiska dissektioner utförs vid Dr. Horacio E. Oduber Hospital, det lokala sjukhuset i Aruba.

Många köpcentra, regeringskansliet och snabbmatsrestauranger ligger inom gångavstånd från den karibiska läkarutbildningen. Närheten till den centrala busstationen gör studentens enkel åtkomst till alla delar av ön.

Campus i sig är ett nyrenoverat, moderna anläggning består av över 125.000 kvadratfot. Hela anläggningen har central luftkonditionering och är utrustad med trådlös teknik i hela. Studenter garanteras säker tillgång till campus vid alla tidpunkter, som XUSOM har nattetid och helg väktare på plats. Campus omfattar en vibrerande mångkulturell atmosfär där alla elever känner sig accepterad och bekväm.

Platser

  • Oranjestad

    Xavier University School of Medicine, Aruba Santa Helenastraat #23 , , Oranjestad

    Frågor