Keystone logo
Yale University School of Management Master of Advanced Management
Yale University School of Management

Master of Advanced Management

New Haven, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

MAM är ett ettårigt utbildningsprogram vid Yale School of Management för exceptionella MBA-akademiker från Global Network for Advanced Management-skolor som strävar efter att bli globala ledare för företag och samhälle.

I alla sektorer måste dagens globala ledare vara enastående chefer. De måste förstå hur konkurrens fungerar, hur organisationer fungerar och vad som gör ledare effektiva. De måste ha ett ordentligt grepp om stora globala risker och trender, trivas i tvärkulturella miljöer och veta hur man kan skapa meningsfulla förbindelser över kunskapsdomäner för att skapa innovativa, entreprenöriella lösningar på farliga problem. MAM-läroplanen är byggd för att göra det möjligt för studenter att klara av dessa globala ledarskapsutmaningar.

Som MAM-student kommer du att delta i en obligatorisk serie kurser och diskussioner orienterade kring viktiga trender inom global verksamhet och rollen som företagsledare i dagens samhälle. Du kommer också att ha möjlighet att kurera din egen intellektuella resa vid Yale University.

Alla MAM-studenter förväntas delta fullt ut i MAM-obligatoriska kurser under både höst- och vårterminen. MAM-obligatoriska kurser samlar den olika kohorten för regelbundna möjligheter för utbyte och lärande. Alla MAM-studenter förväntas också bygga ett skräddarsytt urval av valbara kurser som uppfyller deras personliga intressen och professionella mål. Majoriteten av MAM-studentens studiekurs är självdesignad genom detta urval av valfria från både Yale SOM och Yale University.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Master i internationell ledning /CEMS
    • Prague, Tjeckien
  • MBA och teknik i Life Science Management
    • Berlin, Tyskland
  • Master of Education in Educational Management
    • Johannesburg, Sydafrika