Keystone logo
Zhejiang University International Business School

Zhejiang University International Business School

Zhejiang University International Business School

Introduktion

Ansluta världen, forma framtiden

Zhejiang University International Business School (ZIBS) grundades på ZJU International Campus på Haining i november 2018 för att underlätta akademiskt och företagsutbyte mellan väst och öst.

Vår nystiftade handelsskola har påskyndat ZJUs globala initiativ och kommer att bli en ledande global affärsskola i den nya ekonomins era. ZIBS har sitt huvudkontor i Yangtze River Delta, ett nav för innovation och en av världens mest dynamiska regioner. Vår vision är att bli ett ledande globalt ekosystem med affärsutbildning som en av dess grundpelare, med särskilt fokus på ny teknik, ny ekonomi och ny finans. Vi tror att genom att framgångsrikt uppfylla vårt ansvar som globala lärare kommer nya generationer av företagsledare och entreprenörer i sin tur att uppfylla deras sociala ansvar och bidra till välfärden för företag och samhälle som helhet.

134962_pic1.jpg

Genom att samarbeta med Academy of Internet Finance och Institute of China Studies erbjuder ZIBS för närvarande ett International Master of Business Administration (iMBA)-program med två format: deltid och heltid, och Master of China Studies (MCS), designad speciellt för internationella studenter, International Master of Finance (iMF), International Master of Data Science (iMDS), International Master of Fine Arts (iMFA) och ett grundutbildningsprogram - Global Communication and Management (GCM). Vårt Executive Education Center tillhandahåller program inom ett brett spektrum av ämnen, både för öppen registrering och anpassade företagsbehov i Kina och utanför Kina.

Med ett arv av akademisk excellens, innovation och entreprenörskap från Kina omfamnar och förkroppsligar ZIBS framtiden. Handelshögskolan förbereder ansvarsfulla och ambitiösa ledare, och det ekosystem som den tjänar, för att möta utmaningarna i en alltmer komplex global affärsmiljö. Genom att ansluta människor och idéer formar ZIBS framtidens affärer i den nya globala ekonomiska eran.

134961_pic5.jpg

134963_pic3.jpg

Vår Campus

Zhejiang University International Campus ligger norr om Juanhu Park i Haining och täcker 200 tunnland. Det är ett utomordentligt internationellt samhälle fullt av kreativitet, energi och entreprenörsanda. Studenter gillar inte bara internationell standardkonst och professionell utbildning utan har också möjlighet att arbeta med partners runt om i världen, i en rik och färgglad livsmiljö.

Mat service

Det finns tre matsalar på vårt campus: Stor kantine, Halal-restaurang och vårt fusionskafé. Kantinen erbjuder en stor blandning av västerländsk och kinesisk mat som serveras dagligen. Restaurangen Halal erbjuder en mängd olika halalmat och har sena öppettider. Studenter, lärare och personal samlas för att njuta av det kulinariska erbjudandet från både öst och väst.

boende

Alla studenter på campus bor i en av våra fyra bostadshögskolor. Enheterna är utrustade med ett privat, enkelrum med förvaring, ett skrivbord och en säng med delat badrum och kök. Bostadshögskolor tillhandahåller också gott om studier och gemensamma områden för sina invånare.

134960_pic6.jpg

Bibliotek

Studenter i ZIBS har tillgång till ett brett utbud av biblioteksresurser, från böcker och tidskrifter till elektroniska databaser och artiklar. Bredvid Bell Tower är biblioteket ett av landmärkena på International Campus. Den ligger vid den nordöstra sidan av den centrala sjön och är en elegant tre vånings åttkantig byggnad med 9606 kvadratmeter, med sex hundra platser och tusentals böcker.

Gymnasium

Gymmet erbjuder en mängd kvalitetsutrustning och är öppen från 9 till 21 varje dag. Poolen i olympisk storlek är öppen från maj till september varje år. Det finns ett stort antal idrottsanläggningar på campus, inklusive badminton, tennis, squash, basket, fotboll och mer. Faciliteterna är öppna för personligt bruk när som helst.

134965_pic4.png

Livet i Haining

International Campus är beläget i Haining, i Zhejiang-provinsen, och ligger under Jiaxings jurisdiktion. Det är bara 35 minuter med höghastighetståg från det livliga Shanghai och 20 minuter från det vackra Hangzhou. Staden har en befolkning på mer än 800 000 invånare och är känd främst för sin läderindustri, vetenskapspark, färgglada lyktor och spektakulära borealvatten i Qiantang River.

Haining röstades i topp 10 i Forbes-undersökningen av Kinas toppstäder på högsta nivå och rankades som 18: e på listan över Kinas topp 100 städer. Det är en snabbt växande stad med nya butiker och hotell som byggs varje dag. Nya avancerade butiker som Prada och Gucci tar sig in i staden med dess växande internationella samhälle. Hangzhou-tunnelbanan utvidgas till Haining, med ett stopp intill International Campus, vilket gör åtkomsten till Hangzhou och det viktigaste ZJU-campuset ännu mer tillgängligt.

Förutom den vackra gamla staden har Haining också en rad turistattraktioner inklusive stora köpcentra, lädermarknaderna, biografer, museer, underbara parker och en mängd olika barer och nattklubbar.

134964_pic7.jpg

Platser

  • Jiaxing

    718 East Haizhou Road, Haining, 314400, Jiaxing

    Frågor