Keystone logo
Zuyd University of Applied Sciences

Zuyd University of Applied Sciences

Zuyd University of Applied Sciences

Introduktion

Plats

Du hittar Zuyd University of Applied Sciences i den sydligaste delen av Nederländerna, inklämd mellan Tyskland och Belgien. Upptäck detta gränslandet mellan länder, kulturer och språk, där en internationell och levande inlärningsmiljö väntar. De europeiska huvudstäder i Amsterdam, Bryssel, London och Paris är på din tröskel.

enastående träning

På Zuyd, kan du se fram emot att få din internationella karriär iväg till en bra start. Du kommer att få enastående utbildning för en äldre eller chefsposition. Zuyd s projektbaserade inlärningsmetod tillåter dig att arbeta i små grupper om högst 15 elever, med stöd av en handledare. Denna metod uppmuntrar dig att aktivt delta i gruppdiskussioner och för att förbättra din problemlösningsförmåga.

Småskaliga och personliga

Zuyd erbjuder en småskalig, intim inlärningsmiljö med alla fördelar med en större institution. Trots att en av de största UAS är i landet, alla Zuyd fakulteter är relativt små, tätt sticka samhällen, där du hittar en personlig och välkomnande atmosfär. Föreläsningar är interaktiva, med utrymme för personlig vägledning samt frihet att utvecklas till en skicklig och kreativ professionell.

Campus funktioner

Studenter som studerar vid Hotel Management School Maastricht kommer att bo på campus under första året tillsammans med sina förstaårsstudenter. Självklart bistår vi även studenter från andra utbildningar med att hitta rätt bostad efter deras önskemål. Du hittar länkar till bostadshemsidor på universitetets hemsida.

  Stipendier och finansiering

  Flera typer av stipendier är tillgängliga för begåvade och mycket motiverade studenter utanför EU som ansöker om ett statligt finansierat, helt engelsklärt, kandidat- eller masterprogram. Zuyd erbjuder tre stipendier. För mer information, besök universitetets webbplats.

  Campusliv och faciliteter

  Zuyd erbjuder onlinekompisar (ingen chatbot, nuvarande (inter)nationella studenter) för programmet Hotel Management, European Studies and International Business. Fråga gärna våra studenter vad som helst angående programmen, studentlivet, att vara student under Covid-19, förberedelser och förväntningar. Du hittar alla våra kompisar på utbildningens webbplatser.

  Zuyd University of Applied Sciences , Maastricht University och staden Maastricht skapade en plattform för alla praktiska frågor internationella studenter kan ha (bostäder, försäkringar, jobb, studielån, juridisk hjälp etc). på My Maastricht-webbplatsen. Här kan de hitta alla svar och hjälp om det behövs.

  Maastricht har mycket att erbjuda för (internationella) studenter. Tillsammans med de internationella studenterna vid Maastricht University har staden en stor internationell studentpopulation. Det erbjuder ett spännande studentliv med alla möjliga sportklubbar, studieklubbar, studentföreningar etc. Läs mer på universitetets hemsida!

  Platser

  • Maastricht

   Brusselseweg 150, 6217 HB, Maastricht

   Frågor