Keystone logo

4 Masterexamen (MA) Program i Abrahamitiska studier 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Teologi
  • Abrahamitiska studier
Studiefält
  • Humaniorastudier (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Masterexamen (MA) Program i Abrahamitiska studier

En MA, eller Master of Arts, är en examen tilldelas studenter som fullföljer en läroplan av avancerade kurser. Det kan vara en terminal examen i och för sig, eller det kan förbereda mottagare för doktorsexamen nivå studie.

Vad är en MA i abrahamitiska Studies? En MA i Abrahamitiska Studies är en grad som innefattar studiet av religioner som judendomen, islam och kristendom inom globala och historiska perspektiv. Studenter som studerade som filosofi, globala studier och religion ämnen samtidigt tjäna sin grundexamen kan vara väl lämpad för denna examen. Eftersom många av de texter som studeras kommer att vara i arabiska eller hebreiska, kommer du förmodligen att krävas för att ta kurser i en eller båda av dessa språk, och resten av dina kurser kommer sannolikt att fokusera på att studera olika religiösa dokument.

Vissa elever bedriva en MA i Abrahamitiska Studier för att komplettera en examen i teologi eller gudomlighet och fullfölja predika.Graden kan också kvalificera dig för att undervisa klasser på religion på high school eller college nivå. Den fördjupade kunskaper studenterna vinst från programmet skulle vara fördelaktigt i en mängd olika tillämpningar.

Kostnaden för en MA kan vara större än kostnaden för grund kurser, men det kommer fortfarande att variera kraftigt beroende på vilket program du väljer. Kontakta antagningsenheten på skolan du söker är det bästa sättet att få korrekt information om undervisning.

En MA i Abrahamitiska Studier kan ge dig de kunskaper och färdigheter för att tillämpa dina specialisering genom en doktorsexamen program eller ett jobb i området. Jobb utsikterna inkluderar departement, akademiker, skriva och forskning. Om du har möjlighet att behärska hebreiska eller arabiska under programmet kan detta ge dig ännu mer lovande möjligheter.

Det kan finnas deltid eller online-alternativ tillgängliga för vissa MA i abrahamitiska studier program.Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.