Keystone logo

9 Masterexamen (MA) Program i Accessoardesign 2024

Filter

Filter

 • Masterexamen (MA)
 • Mode
 • Accessoardesign
Studiefält
 • Mode (9)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Masterexamen (MA) Program i Accessoardesign

  Många högskoleutbildningar erbjuder en Master of Arts (MA) inom områdena studier som involverar utövande och bildkonst. Det delas ut till studenter som har delat in i komplexa kurser och arbetslivserfarenhet. Dessutom tenderar de som tjänar en högre grad att ha en bättre förståelse för disciplinen och tjänar vanligtvis mer i arbetskraften.

  Vad är en MA i Tillbehör Design? I den här studien kommer du att lära dig om de olika aspekterna i design, skapande och marknadsföring av saker som handväskor, skor och smycken. Du får möjlighet att studera trender i design, utveckla nya idéer och lära dig hur du kommunicerar din stil med potentiella köpare. Du kan ha praktisk erfarenhet att skapa mönster och skapa prototyper. Du kan lära dig att skriva en affärsplan och hur man hittar partners.

  Medan du arbetar med en mästare i tillbehörsdesign kan du arbeta med proffs som redan har upplevt verkligheten i verkligheten. Detta kan hjälpa dig att vara bättre beredd att starta din egen mode- eller textilkarriär. Istället för att hoppas att dina idéer kan marknadsföras kan du lära dig hur man gör dem så.

  Att tjäna en magisterexamen kan ta flera hundra timmars kurs. Varje program är annorlunda, så kontakta din valfria skola för att bestämma undervisningskostnaden och ta reda på stipendier.

  Kandidater kan förvänta sig att hitta framgång i karriärer som mode- och textildesigners. Du kan arbeta självständigt för att skapa ditt eget varumärke eller arbete med etablerade företag. Dina studier och erfarenheter kan hjälpa dig att förbereda dig för att arbeta som chef för antingen skor eller tillbehör produktionslinjer. Modehus som skapar produkter som halsdukar och skor kan uppskatta din expertkunskap och sätta dig i arbetet med att designa och göra produkter.

  Registrera dig idag för att starta din dröm om en framtid i modebranschen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.