Keystone logo

12 Masterexamen (MA) Program i Studier i administration Administration 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Studier i administration
  • Administration
Studiefält
  • Studier i administration (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Studier i administration Administration

Att tjäna en Master of Arts kan vara ett effektivt sätt för individer att få en avancerad utbildning över ett ämne inom humanistiska eller samhällsvetenskapliga områdena. Dessa grader tar vanligtvis två år att tjäna och kan hjälpa eleverna att säkra mer lukrativa karriärer.

Vad är en MA i administration? Administration är den komplexa processen att effektivt organisera och styra arbetsgrupper för att uppnå ett förutbestämt mål. Det här studiet hjälper studenter att förstå de många viktiga administrativa funktionerna för att bli högeffektiva administratörer. Kurserna inom detta område är olika och kan omfatta organisatoriskt beteende, marknadsföring, finansstrategi, operationshantering, etik, forskningsmetoder och statistik, internationell verksamhet och mer.

Som studenter tjänar en MA, kan de utveckla en rad viktiga färdigheter som kan hjälpa till med anställning i nästan vilken position som helst och med många professionella och personliga situationer. Programdeltagare kan stärka starka kommunikations- och organisationsförmåga för att bli effektiva chefer och ledare. Dessa studenter tenderar också att vara mycket detaljorienterade.

Kostnaden för en MA är vanligtvis billigare än en grundutbildning, men det kan också bero på längden på examen och skolans plats. Studenter kan undersöka eller kontakta olika skolor för mer undervisningsinformation.

Studenter med en MA i administrationen befinner sig ofta mer konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden för högre betalande jobb. Arbeta inom administration kan sträcka sig från allmänhet till privat sektor, och många av dessa positioner är ledarskapsroller. Några möjliga karriärmöjligheter inkluderar att arbeta som utbildningsadministratörer i stället som huvudansvarig eller superintendent och programdirektör för ideella organisationer.

Olika utbildningsinstitut runt om i världen erbjuder MA-grader. Oavsett om studenter föredrar att studera utomlands eller hemifrån, finns det gott om online- och deltidsutbildningsalternativ att välja mellan. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.