Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Masterexamina i humaniora  (Masterexamen (MA)) i Affärsinformationssystem 2024

1 Masterexamen (MA) Program i Affärsinformationssystem 2024

Översikt

En magisterexamen, eller MA, visar ett engagemang för din bransch genom att lägga till din utbildning. Det tar vanligtvis ett till två år att tjäna denna doktorsexamen, men det ger mervärde till ditt CV.

Vad är en MA i Business Information Systems? MA i Business Information Systems studerar hur teknik används i affärsinställningen. Du kan specialisera dig i statistik och analys eller i utveckling av programvara som används av företag som behöver strömlinjeformade metoder. Detta fält utvecklas ständigt och förändras när ny maskinvara utvecklas, och du har möjlighet att vara ledande och innovatör på detta område. Genom att fokusera på hur företag kan förbättra sina rutiner genom att använda rätt program skapar du en bättre upplevelse för sina kunder och hjälper dem att spara pengar och tid.

Fördelarna med att tjäna en MA inkluderar chansen att skapa nätverk med andra i branschen. Många universitet arbetar med privata organisationer för att erbjuda praktik innan examen, vilket ger dig verklig erfarenhet som lägger till ditt CV.

Undervisning för MA i Business Information Systems-programmet bestäms av universitetet. Kontrollera med institutionens behörighet att du förstår tid och avgifter som ingår i din studie.

Med din Master of Arts-grad kommer många företag att överväga dig för ledningspositioner. Du kommer att ha många möjligheter att arbeta för privata företag som behöver tekniker. Det finns också fler öppningar inom det digitala fältet för forskning, inte bara under utveckling, utan också att analysera hur människor införlivar teknik i sin karriär och vardag. Dessutom är en MA förutsättning för att tjäna doktorn, vilket öppnar dörrarna för en karriär i akademin. Med din doktorsexamen är du kvalificerad att undervisa på högskolanivå.

Öppna dörren till nya och spännande möjligheter inom ditt område. Kom igång idag och sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Teknologistudier
  • Informationssystem
  • Affärsinformationssystem
Studiefält
  • Teknologistudier (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Närliggande studieområden