Keystone logo

1 Masterexamen (MA) Program i Företagsekonomi Affärsteknik 2024

Filter

Filter

 • Masterexamen (MA)
 • Företagsekonomi
 • Affärsteknik
Studiefält
 • Företagsekonomi (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Masterexamen (MA) Program i Företagsekonomi Affärsteknik

  En MA (Master of Arts) är en examen som bedrivs av studenter som vill förbättra yrkeskunskaper och kunskaper i sina studier. Program erbjuds på universitet över hela världen och brukar ta mellan ett och fyra år att färdigställa.

  Vad är en MA i Business Engineering? Detta program är utformat för personer som vill arbeta i företagsledning och integrerar huvudavdelningar och funktioner organisationer. Varje program kommer att variera, men typiska ämnen kan inkludera administrationslösningar, affärsekonomi, affärs prognoser, rådgivning, etiskt beteende, självförvaltning, projektledning, informationsbehandling, och marknadsföring. Vissa program kommer också att erbjuda kurser relaterade till delområden av marknadsföring och rådgivning. Dessa kan innefatta branschanalys, supply chain management, ledning redovisning, företagsstrategi, marknadsundersökningar, och multinationella organisationer.

  Studenter som utövar denna grad fördel genom att kunna bygga de färdigheter som är fördelaktiga i näringslivet. Efter examen, det finns många karriärmöjligheter som individer kan välja mellan.

  Kostnaderna i samband med denna grad kommer att variera beroende på ett antal faktorer. Detta program finns på många institutioner över hela världen, så att platsen i skolan och programmets löptid är stora bestämningsfaktorer. Kontakta skolorna direkt är det bästa sättet att ta reda på ekonomiska kraven.

  Individer med en MA i Business Engineering kan välja från en mängd olika affärs karriärer. Akademiker är beredda att arbeta inom många verksamhetsområden, bland annat informationssystem, affärsanalys och processförbättring. Några vanliga titlar jobb inkluderar försörjningskedjan analytiker, projektledare, kvalitetsstyrning professionella och databasadministratör.Andra möjliga karriärer inkluderar verksamhet analytiker, logistiker, förvaltning analytiker, kostnads ​​estimator, industriell ingenjör, och industriell produktionsansvarig.

  Jämför olika handelshögskolor just nu genom att använda vår databas. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.