Keystone logo

15 Masterexamen (MA) Program i Studier i ekonomi Ekonomi Affärsverksamhet och ekonomi 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Studier i ekonomi
  • Ekonomi
  • Affärsverksamhet och ekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Studier i ekonomi Ekonomi Affärsverksamhet och ekonomi

En MA, eller Master of Arts, är en typ av examen som högskolor eller universitet utmärkelse till studerande som kan påvisa en viss kompetensnivå inom det valda ämnesområdet. Detta program kan ta ett eller två år att färdigställa och typiskt har någon typ av examen eller examensarbete vid sin kulmen.

Vad är en MA i Business and Economics? Ett av de primära målen för detta program är att lära eleverna att förstå och analysera en mängd olika socioekonomiska problem. Kan också förväntas Studien kärn ekonomiska principer och deras relation till det aktuella läget i den globala ekonomin. Kurser kan omfatta ämnen som ekonomi, lokala och internationella affärer, massmedier, företagsledning och näringsliv och ekonomisk etik.

Denna grad öppnar många akademiska och yrkesmässiga dörrar. Slutförande av programmet ger akademiker möjligheter att tjäna i ledande positioner inom sitt område.Utexaminerade finner också att med en MA, de har tillgång till högre löneskalor än de utan examen. Denna forskarexamen kvalificerar sina elever för en utmanande och givande karriär med potential att påverka samhällen över hela världen.

Det finns många kostnader i samband med att delta en MA-program, och de varierar mycket från en skola till en annan. För den mest exakta uppgifter om undervisning och arvoden, bör blivande studenter direkt kontakta skolorna som de själva väljer.

Utexaminerade från detta program finner karriärmöjligheter inom regeringskanslier, finansiella institutioner, kommersiella organisationer och företag av alla typer och storlekar. Akademiker blir ofta professionella ekonomer, forskare, ekonomichefer, controllers, konsulter och finansiella rådgivare. Denna grad förbereder de studerande för att hålla ledande befattningar inom områdena kapitalförvaltning, corporate ekonomi, marknadsföring och personaladministration.

Om dessa lukrativa karriärer verkar intressant för dig, se över alternativen i programlistan för att få mer information om skolor och program som är rätt för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.