Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 10 Masterexamina i humaniora  (Masterexamen (MA)) i Afrikastudier 2023

10 Masterexamen (MA) Program i Afrikastudier 2023

Översikt

En magisterexamen är den första nivån av post-kandidatexamen. Detta typiskt tvååriga programmet bygger ofta på det undersökta området under kandidatexamen, men en person som innehar en kandidatexamen kan vanligtvis bedriva en magisterexamen i något fält. I praktisk mening, kan en magisterexamen betraktas som en pass till högre utbildning eller helt enkelt bättre utsikter till arbete.

Vad är en MA i afrikanska studier? Denna unika grad proffers fördjupade kunskaper i arenan av de sociala, ekonomiska, språkliga och kommunala faktorer afrikanska samhället. Denna rika ämnesområde samlar en mängd olika discipliner, och eleverna kan förvänta ett brett urval av kurser, inklusive afrikansk lingvistik, statsvetenskap, historia och geografi. Typiska masternivå afrikanska studier kurser kommer också att innehålla höga halter av analytisk skrivande, forskning och seminarier som syftar till att öka teoretiska och kritiskt tänkande.

Fördelarna med en magisterexamen i afrikanska studier inkluderar få värdefull insikt i en viktig kontinent i vår allt mer globaliserade samhälle. Som har en examen normalt gör en mer konkurrenskraftig på arbetsmarknaden.

Kostnaden för denna typ av grad kommer att bero på vilken typ av skola du väljer, noggrannheten i sitt program, bland andra faktorer. Att ta reda på mer, ring din blivande skola.

Avslutar en magisterexamen i afrikanska studier i allmänhet kvalificera dig för en mängd unika och värdefulla befattningar såsom antropolog, översättare, eller utländska hjälparbetare. Du kan också arbeta ett antal positioner med kulturellt specifika ideella organisationer. Många studenter kommer att bedriva akademiska karriärer. De kan inkludera historia och även litteratur jobb från grundskolan upp till högskolenivå.

Gör själv sticker ut är nyckeln till att få din fot i dörren på ditt drömjobb. Rör mot dig mål i dag.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Samhällsvetenskap
  • Områdesstudier
  • Afrikastudier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (10)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat