Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 21 Masterexamina i humaniora (Masterexamen (MA)) i Allmän utbildning 2023/2024

21 Masterexamen (MA) Program i Allmän utbildning 2023/2024

Översikt

En magisterexamen är den vanligast fördjupade forskarutbildningen. Det tar vanligtvis ett till två år att slutföra, beroende på program och studietakt.

Vad är en MA i allmän utbildning? Undervisning och lärande har alltid varit viktiga delar av det mänskliga samhället. I modern tid har det legat på att förstå de bästa sätten att tillhandahålla instruktioner. Allmän utbildning syftar till att hitta de mest effektiva metoderna för att nå flest studenter. Din institution kan ge en mer fokuserad examen i studier som tvåspråkig utbildning, utbildningsteknik, internationell utbildning eller utbildningsledning.

Undervisningsförmåga är hörnstenen i utbildningen och är användbar både i karriär och vardag. Du kan också dra nytta av att utveckla en större förståelse för lärandesätt och administrativa färdigheter.

Kostnaden för en MA varierar kraftigt beroende på faktorer som universitetet, studietid och olika icke-akademiska utgifter. Om du har åtagit dig att uppnå din examen kan du i allmänhet hitta en situation som fungerar för dina omständigheter.

En mästare i allmän utbildning leder dig vanligtvis till karriär i utbildning. Detta är i allmänhet som grundskola eller gymnasielärare eller som skoladministratör. Graden är också ett utmärkt val om du väljer att bedriva en position i akademin. Vidareutbildning som doktorsexamen eller tvåspråkig utbildningsnivå är också alternativ. Om du är intresserad av en karriär utanför utbildningen har akademiker också jobbat med myndigheter, museer och brottsbekämpande avdelningar.

Förskoleprogrammen blir allt vanligare vid universiteten runt om i världen. Eftersom utbildningen fortsätter att expandera finns det oftast många alternativ som är öppna för dig. Oavsett om du vill studera på heltid, deltid, ta lektioner på nätet eller i ett intensivt program kan institutioner kunna ta emot dig. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • Masterexamen (MA)
 • Pedagogik
 • Allmän utbildning
Studiefält
 • Pedagogik (21)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat