Keystone logo

11 Masterexamen (MA) Program i Språk Andra språk 2024

Filter

Filter

 • Masterexamen (MA)
 • Språk
 • Andra språk
Studiefält
 • Språk (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Masterexamen (MA) Program i Språk Andra språk

  Master of Arts (MA) program erbjuder utrymme för studenter att få mer specialiserade kunskaper inom sitt område av passion. Genom detta förvärv av information och erfarenhet kan utexaminerade kunna få större långsiktiga karriärmöjligheter.

  Vad är en MA i andra språk? Dessa program fokuserar ofta på strukturer och bakgrund av språk över hela världen och genom historien. Studenter kan utforska metodiken för språkliga strukturer genom kurser om etablerad teori och litteratur på språk som engelska, svenska, portugisiska och kinesiska. Många program erbjuder också specialiseringsalternativ i studier av ljud, ord, meningar och meningar.

  Under studietiden får studenterna ofta ett större globalt perspektiv, vilket kan öppna en rad internationella möjligheter över hela världen. Dessutom förbättrar en djupgående förståelse av språkmönster och en förståelse av meningsstrukturer kommunikationsförmåga som kan utöka karriärmöjligheterna.

  Flera faktorer påverkar kostnaden för närvaro och institutionerna fastställer priser baserade på komponenter som plats och programlängd. Eleverna ska alltid göra forskning för att förutse de monetära förväntningarna och planera på ett ansvarsfullt sätt.

  Kandidater kan få ett intressant urval av karriärer. Beroende på specialiseringar eller intresseområden kan studenter välja att fungera som instruktörer på olika utbildningsnivåer, eller fortsätta sina studier och bli professorer i språk och språkvetenskap. Vissa kan hitta positioner som översättare i lokala eller internationella organisationer inom den privata eller offentliga sektorn, och andra kan tjänstgöra hos juridiska och utredande institutioner som rättsmedicinska specialister. Det kan vara möjligt för en kandidat att hitta redaktionellt arbete, särskilt i lexikografisk kapacitet.

  En MA i andra språk kan hittas på en rad olika organisationer över hela kontinenten. Online-alternativ kan vara optimala för studenter som vill fortsätta sin examen. För att börja överväga program, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.