Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 25 Masterexamina i humaniora  (Masterexamen (MA)) i Antropologi 2023

25 Masterexamen (MA) Program i Antropologi 2023

Översikt

Studenter som är intresserade av att tjäna en högre utbildning efter att ha fått sin grundexamen kan ha nytta av att anmäla sig en master 's program. En mästare 's examen normalt tjänat inom ett till två år.

Vad är en MA i antropologi? Löst definierat är antropologi studiet av mänskligt beteende och utforskandet av kulturella och sociala teman inom ett samhälle. Denna Master 's program kommer dyka in studier av kultur relationer till människans evolution och biologi, språk, arkitektur, konst, musik och mänsklig bosättning. Kurser kommer att omfatta hur människor migrerar om världen, olika delar av världen och dess olika kulturer och utvecklingen av den mänskliga arten.

Studenter som väljer att få sina mästare 's inom detta område kommer att få kunskap som kan gynna dem utanför högskolan inställningen. Detta inkluderar färdigheter i analytisk läsning, uppmärksamhet på detaljer, noggrann journalföring och kritiskt tänkande.De flesta kurser kommer att täcka de historiska oförutsedda händelser och biologiska principer som styr det nuvarande tillståndet för mänskligheten samt dess rika historia. Eleverna får också lära de grundläggande lagar ärftlighet och dess konsekvenser på populationer och samhället.

Registreringskostnader och kursavgifter beror på skolan och där anläggningen är belägen. Intresserade studenter bör kontakta den institution direkt ta reda på om programmet är rätt för deras karriär mål behov.

Medan många akademiker i programmet går traditionellt på att arbeta i institutioner för högre utbildning som forskare eller lärare, det finns många andra karriärmöjligheter som finns för utbildade antropologer. Efter avslutad sin herre 's, kan utexaminerade fortsätta att arbeta i fysisk antropologi laboratorier, vid arkeologiska utgrävningar, på museer eller i områden med samhällsvetenskaplig forskning. Marknaden för kulturantropologer expanderar också eftersom efterfrågan på mänskliga och beteendeforsknings ökar.

Många institutioner erbjuder online klasser med distansutbildning moduler för att stödja studenter med begränsad tillgång till anläggningen. Det finns också en del tid och heltids program att välja mellan som erbjuder större flexibilitet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Samhällsvetenskap
  • Antropologi
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (25)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat