Keystone logo

53 Masterexamen (MA) Program i Arkitekturstudier 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Arkitekturstudier
Studiefält
  • Arkitekturstudier (53)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Arkitekturstudier

Nästan alla möter bygg och designelement på en daglig basis. Den fortsatta studier av arkitektur behövs för människor som vill ta sina design förmågor till nästa nivå.

Som en gammal yrke, var arkitekter vördas som visionärer och byggare av nationer. Idag, arkitekter finns fortfarande några av de viktigaste deltagarna i utformningen stadskärnor, byggnader och samhällen. Urban landskapsarkitektur och byggnadskonstruktion är tyngdpunkterna i båda fyraåriga och forskarutbildning utbildningar inom arkitekturområdet. Forskarutbildningen gräva längre in i filosofi, historia och framtid arkitekturen som en konst och vetenskap.

Även om du kanske vet svaret på "Vad är en MA i arkitektur?" Du kanske fortfarande undrar vad fördelarna är för förföljer denna avancerad examen.Det finns ganska många arbetsområden som kräver ytterligare kunskap inom arkitektur, inklusive stadsutveckling, regional planering och landskapsarkitektur. En magisterexamen i detta område kan göra en kandidat mer marknadsmässiga för en eftertraktad position.

Kostnaden för att få en magisterexamen i arkitektur är olika beroende på var du tar dina graduate-nivå klasser. För att få en korrekt uppskattning av den totala och per-termin kostnader, tala med antagningsenheten av skolorna du är intresserad av. Online program tillåter mer mångfald i prissättning och val när pursing avancerade grader, bland annat arkitektoniska masterexamen.

Medan en kandidatexamen i arkitektur kommer att öppna många dörrar anställnings kommer en master utnyttja ännu fler möjligheter att innehavarna examens.Några av de möjliga karriärer inkluderar hantera en arkitektfirma, utforma kommunala trädgårdar, och tillämpa principerna för historiska design till djärva nya byggnader.

För att bli inskriven i en masterstudie Naturligtvis måste man först hitta en skola som är en bra match för personliga behov. Du kan titta på nätet för relevanta skolor som lär ut de begrepp som kommer att lägga till din bas arkitektonisk kunskap och som kommer att bidra till att öka din anställningsbarhet som professionell. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.