Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 2 Masterexamina i humaniora  (Masterexamen (MA)) i Dans 2023

2 Masterexamen (MA) Program i Dans 2023

overview

En Master of Arts, eller MA, är en typ av magisterexamen att eleverna tjänar efter att ha avslutat en forskarutbildning. Dessa program kan kräva ytterligare ett år av två av skolgång och kanske eller kanske inte kräva en uppsats eller tentamen innan examen. MA fokuserar vanligtvis på humanistiska ämnen i motsats till praktiska vetenskaperna.

Huruvida programmet fokuserar på dansföreställning, antropologi dans eller användning av denna konst i ett globalt perspektiv, finns det några gemensamma trådar. Vad är en MA i dans? Detta program utvecklar en mycket kreativ miljö där eleverna får stöd och drivit att tänja sina gränser. Vissa ämnen kan omfatta entreprenörsfärdigheter, produktion, koreografi, dramaturgi, historisk och kritisk analys, dansteori, kostymdesign, tekniker och användning av digitala medier. Kursarbete kan innebära skriftliga papper, samverkan med studenter och yrkesverksamma, seminarier och workshops.

Studenter dra nytta av en praktisk program med massor av möjligheter att utveckla och stärka sin användning av kreativitet med skicklighet. När eleverna arbetar genom examensarbeten och samarbetsprojekt, de har tillgång till duktiga lärare och konstnärer från samhället. Vid examen ska eleverna ha byggt upp en användbar portfölj och ett stödjande nätverk med formgivare, konstnärer och andra yrkesverksamma.

Kostnaderna för deltagande i dessa program kan variera en hel del, särskilt som programmen finns i ett antal skolor som ligger över internationella gränser. För korrekt information om undervisning och avgifter, kontakta skolorna individuellt.

Akademiker får gå vidare till att bli artister, lärare, dräkt eller scenografer, koreografer, programsamordnare, forskare och prestanda arrangörer. Akademiker kan välja att fortsätta med ytterligare forskarutbildning arbete eller kanske gå direkt in i en av många konkurrerande befattningar.Behovet av duktiga och väl rundade yrkesverksamma i branschen växer ständigt. De som avsluta programmet kommer att finna att de är unikt kvalificerad för ledande positioner i hela sin karriär.

Det finns många möjligheter som väntar på dig! Läs mer om denna spännande bransch som du granskar skolorna i programlistan. Fyll bly former för de skolor som är mest intressant för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

read_more

filters

  • Masterexamen (MA)
  • Scenkonst
  • Dans
  • Dans
fields_of_study
  • Scenkonst (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study