Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 36 Masterexamina i humaniora (Masterexamen (MA)) i Design 2023/2024

36 Masterexamen (MA) Program i Design 2023/2024

Översikt

En MA eller Master of Arts, är en typ av masterexamen utdelad av många universitet. Studenter som bedriver denna examen studerar typiskt ämnen inom ramen för konst, humaniora eller samhällsvetenskap. Metoden för inlärning är vanligtvis seminarbaserad, vilket uppmuntrar diskussioner om ämnet.

Vad är en MA i Design? Det är ett forskarutbildningsprogram som lär eleverna grunden för designen. Många program spänner över tvärvetenskapligt arbete och forskningsdrivna designpraxis. Programmen kan bestå av seminarier, studieverkstäder och självständig studie som diskuterar detaljhandeln, grafisk design och design samt design med digitala plattformar. Klassdiskussion brukar uppmuntras, och designstudior erbjuder ofta eleverna möjlighet att utforska idéer och influenser. Oberoende studie kan tillåta studenter att bedriva lärande möjligheter inom personliga områden av intresse inom ämnet. Ofta är en Master of Arts i Design en terminal examen.

Många elever tycker att att tjäna en MA i Design hjälper till att utveckla kommunikationsförmåga som är användbara i en mängd olika format. Studenter får ofta också starka observations- och kreativa problemlösningsförmåga. Dessa attribut kan bidra till att utveckla personliga relationer och kvalificera akademiker för högre löneställningar.

Faktorer som plats, varaktighet och programtyp kan påverka inskrivningspriset i ett designmästarens program. Eleverna bör komma i kontakt med sin valfria skola för mer information om kostnader.

Det finns ofta många professionella möjligheter för designskolan, som kan bedriva jobb i webbdesign, interaktivt media eller videoredigering. Andra möjligheter kan vara reklam, modedesign, inredning, landskapsarbete, film- och tv-produktion eller produkt- och förpackningsdesign. Ofta blir studenter designforskare, lärare eller entreprenörer.

Många universitet över hela världen erbjuder studenterna möjlighet att tjäna sin Master of Arts i Design grad online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • Masterexamen (MA)
 • Designstudier
 • Design
Studiefält
 • Designstudier (36)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat