Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 14 Masterexamina i humaniora (Masterexamen (MA)) i Design Management 2023

14 Masterexamen (MA) Program i Design Management 2023

Översikt

En MA står för "Master of Arts." Det är en doktorsexamen som tar ungefär två år att slutföra, och det gäller vanligtvis grader för konst och humaniora.

Vad är en MA i Design Management? Det är en magisterexamen som integrerar multidisciplinära studier, innovationsprocesser, affärsstrategier och mänskliga centrerade tankar. Syftet med de flesta designhanteringsprogram är att blanda en designers sätt att tänka, metoder och känslor med förvaltningsstrategier, affärsduglighet och marknadsvärdesskapande. Studenter kan ta kurser som design innovationer och marknadsföring strategier, tillämpad teori i design, underlätta kreativt tänkande, idé visualisering och historia och tolkning av innovation.

Designhanteringsprogram tenderar att utrusta studenter med ett brett utbud av färdigheter. Många elever får ovärderliga ledarförmåga och utvecklar sin förmåga att använda kritiskt tänkande för att lösa en rad olika problem. Genom ledarutbildning kan du upptäcka att du är en bättre kommunikatör också.

Olika skolor erbjuder olika läroplaner. På grund av detta kan kostnaden för tillträde till en mastergradsprogram för designhanteringen fluktuera beroende på vilken skola och program du väljer att anmäla dig till. Hitta ett program som passar dina behov och kontakta direktanslutningsskolan direkt för detaljerad information om undervisning.

Vanligtvis förbereder en MA i Design Management dig för en roll inom designhantering och forskning, varumärkeshantering och andra ledande befattningar inom designbranschen. Du kan vara kvalificerad till en ställning som konstdirektör, grafisk designschef eller industriell designchef. Konstdirektörer tenderar att arbeta för publiceringsföretag eller reklamagenter. Grafisk design chefer kan arbeta för tidningar eller i grossisthandeln. Arbetsledare inom industriell design arbetar ofta för tillverkningsföretag.

Många skolor runt om i världen erbjuder design management masters grader på campus, men online grader blir allt populärare. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • Masterexamen (MA)
 • Designstudier
 • Design Management
Studiefält
 • Designstudier (14)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat