Keystone logo

37 Masterexamen (MA) Program i Humaniorastudier Litteratur Engelsk litteratur 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Litteratur
  • Engelsk litteratur
Studiefält
  • Humaniorastudier (37)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Humaniorastudier Litteratur Engelsk litteratur

En magisterexamen är nästa stora akademiska milstolpe ovanför kandidatnivå. Det kan förbereda för att ta ett större ansvar på arbetsplatsen eller vara hans eller hennes inkörsport till en lärarroll.

Vad är en MA i engelsk litteratur? En masterprogrammet i engelsk litteratur innebär intensiva studier av både klassiska och moderna verk av poesi och prosa. Studenten kommer att pressas att läsa i en snabbare takt och med större förståelse än någonsin tidigare. Men det är inte allt om att läsa, eftersom eleverna förväntas att regelbundet diskutera och skriva om innebörden och betydelsen av vad de har läst.

Tiden att analysera stora skrifter stärker en students förmåga att tänka på honom / henne. Förklara, försvarar eller räkna på en tanke kommer naturligt att den examen från en masterprogrammet i engelsk litteratur.Dra slutsatser och sammanfattningar från stora mängder av komplex information är en annan färdighet som är utvecklat i samband med programmet.

Kostnaden för undervisning sätts av institution där du studerar. Studenter med stipendier, bidrag och lån kan skjuta upp eller eliminera en stor del av kostnaden för utbildningen.

Traditionellt har engelska majors flyttat in undervisning och skrift, som är stora karriärer med tanke på bristen på lärare på många platser och den flexibilitet som författare hålla. Numera dock många ytterligare möjligheter finns i politik, medicin, underhållning, lag och finans. Jobb kan hittas i privata företag av alla storlekar, myndigheter och ideella organisationer. Många nyutexaminerade får sin start genom att göra frilansuppdrag, och efter ett tag, kan skifta till att arbeta för en grupp stadiga kunder.

Oavsett vad din framtida planer, kan en bra utbildning vara bron mellan där du är nu och var du vill vara. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.