Keystone logo

22 Masterexamen (MA) Program i Pedagogik Förskoledidaktik 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Pedagogik
  • Förskoledidaktik
Studiefält
  • Pedagogik (22)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Pedagogik Förskoledidaktik

En MA är en examen på grundnivå som vanligtvis ges till individer som studerar ämnen i konsten eller humaniora. Master of Arts grader kan fokusera mer på diskussion än mer vetenskap-baserade grader. Med heltidsstudier kan de flesta MA-grader fyllas i inom två år.

Vad är en MA i Early Childhood Education? Det är en examen på grundnivå som vanligtvis är utformad för att hjälpa eleverna att utöka sin nuvarande kompetens. Eleverna kan få en bättre förståelse för olika lärandestilar barn, utvecklingsbehov hos elever upp till åtta år och rollen familjeförhållanden kan spela i lärande. Individer kan lära sig att skapa en utvecklings lämplig läroplan som hjälper sina elever att utveckla kritiska tänkande färdigheter, nyfikenhet och reflektion. Eleverna kan hitta sig som kurser i spädbarns- och barnutveckling, exceptionella barn och tidiga barndomsinställningar och barn, familjer och samhälle.

Kandidater tenderar att hitta att de har utvecklat en mängd olika färdigheter, bland annat att kommunicera med små barn, förmågan att lyssna bra och komplexa problemlösningar. Detta kan hjälpa individer att interagera med barn i sina personliga liv och kan överföra bra till många karriärmöjligheter.

En MA i Early Childhood Education är en populär grad alternativ som erbjuds på många universitet över hela världen. Varje universitet kan ha en något annorlunda läroplan. Dessa faktorer och många fler påverkar priset på undervisningen. Kontakta din valfria skola för mer information.

Många akademiker vill gå in på utbildningsområdet. Dessa program kan förbereda dem för att lyckas som grundskolelärare, förskoleadministratör eller barnomsorgspersonal. De kan också vara kvalificerade för en mängd olika karriär utan karriär, däribland företags tränare, museum docent, läroplan specialist eller programdesigner.

Att tjäna en MA i Early Childhood Education kan förbereda dig för en framgångsrik karriär inom utbildning och bortom. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.