Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 6 Masterexamina i humaniora (Masterexamen (MA)) i Franska 2024

6 Masterexamen (MA) Program i Franska 2024

Översikt

En magisterexamen eller en Master of Arts, är en vanlig examen beviljas av högskolor lärande. Oftast är en MA beviljas för studier inom områden som historia, engelska, lingvistik och konst. Vanligtvis är en MA uppnås efter att ha fått en kandidatexamen i ett liknande område.

Vad är en MA i franska? En Master of Arts i franska involverar flera olika angreppssätt för att lära sig om fransk kultur, språk och historia. Målet med en magisterexamen i franska är att utbilda studenter om olika aspekter av den franska kulturen, ofta genom en uppskattning av media, bildkonst, litteratur och historiska studier. Ofta en examen i franska innebär att skriva en uppsats eller uppsats på engelska eller franska, beroende på spåret tas i examen. Många program erbjuder ett urval av koncentrationer i spår som litteraturvetenskap, fransk kultur eller historia.

En Master of Arts i franska tillåter studenter att få en djup förståelse för fransk litteratur och att behärska sina franska språkkunskaper till en hög nivå. Genom att studera franska kulturen och historia, kan eleverna kontextualisera världshändelser och språkliga anslutningar.

Den finansiella kostnaden för en MA i franska varierar, beroende på vilken institution som väljs. Vissa program varar bara ett år och andra kan ta upp till tre år, vilket kan påverka den finansiella kostnaden för programmet.

De med en Master of Arts i franska kan räkna med att utforska ett brett spektrum av karriärmöjligheter. Många studenter väljer att bedriva högre utbildning och doktorera på franska, vilket kan leda till akademiska lärarjobb. Andra områden av intresse för dem med en MA i franska inkluderar diplomatiska befattningar, statliga jobb och andra sådana arbetstillfällen.

Online kurser är ett bra sätt att driva en MA i franska.De erbjuder flexibiliteten att arbeta från var som helst och schema kurser runt andra åtaganden. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

 • Masterexamen (MA)
 • Språk
 • Franska
Studiefält
 • Språk (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat