Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 21 Masterexamina i humaniora  (Masterexamen (MA)) i Humaniora 2023

21 Masterexamen (MA) Program i Humaniora 2023

Översikt

En Master of Arts är en examen som ofta används som uppföljning till en kandidatexamen. Detta examensprogram kan fokusera på något område av studier men brukar tillämpas på områden inom humaniora, samhällsvetenskap eller konst.

Vad är en MA i humaniora? Denna examen fokuserar på en kombination av kultur, konsthistoria, filosofi, religion och litteratur. Studenter kan ha möjlighet att utforma ett specialiserat fokus eller ta en bredare titt på humaniora. Kurser inom detta program kombinerar ofta forskning, föreläsningar, diskussioner och projekt. De kurser som krävs för en MA i humaniora kan variera från ett universitet till det andra, men kan omfatta europeiska och världshistoriska, tvärvetenskapliga metoder för konst och humaniora, praktik av konsthistoria, religioner i världen, materialhistoria och materialhistoria och litteraturmästerverk .

Denna utbildning kan hjälpa eleverna att utveckla sitt kritiska tänkande, kreativa tänkande och kulturella medvetenhet. Att vara mer kulturellt medveten kan låta akademiker att leva och arbeta runt om i världen. Kreativt och kritiskt tänkande förbereder människor att hitta innovativa lösningar för svåra professionella och personliga situationer.

Det finns många variabler som är förknippade med kostnaden för en MA i humaniora. Till exempel kan en student som slutar på ett år betala mindre än en elev som slutar i två. Sökande kan lära sig mer genom att kontakta skolorna som de hoppas delta i.

Detta breda utseende på humaniora kan förbereda studenterna för att komma in i historiens, konstens, litteraturens och världens värld. Kandidater har använt denna utbildning för att starta en mängd olika karriärer, däribland museumskonsulent, modedesigner, historiker, författare, professor, tidningsredaktör, fotograf, arkivist, personalresurs, tolk och reseguide. De uppnådda forsknings- och inlärningsförmågorna kan förbereda en forskare för vidareutbildning.

Universitet runt om i världen kan erbjuda online eller på campus kurser för en MA i humaniora. För att lära dig mer eller ansöka, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Humaniora
Studiefält
  • Humaniorastudier (21)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat