Keystone logo

1 Masterexamen (MA) Program i Ingenjörsstudier Väg- och vattenbyggnad Huskonstruktion 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Ingenjörsstudier
  • Väg- och vattenbyggnad
  • Huskonstruktion
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Ingenjörsstudier Väg- och vattenbyggnad Huskonstruktion

En Master of Arts är en valfri utbildningsprogrammet tillgängliga för studenter efter slutförandet av en kandidat 's examen. Program på olika universitet varierar i längd, men de flesta är mellan ett och två år lång.

Vad är en MA i Huskonstruktion? Denna typ av program omfattar ingående studier av olika aspekter av arkitektur för att förbereda eleverna för att träna professionellt. Akademiker kan också ha alternativ för att slutföra vidareutbildning eller förbereder sig för att undervisa i ämnet på avancerad nivå. Kurser kan fokusera på byggteknik, datorstödd utformning och nuvarande design / analys trender. Byggledning är en annan viktig fråga. Vissa grader förbereda studenterna för specifika aspekter av konstruktion, såsom belysning och akustik. Program kan fokusera på bostäder eller kommersiella byggnaders utformning eller ge en överblick av båda ämnena.

En magisterexamen erbjuder ofta många fördelar.Akademiker är utrustade med kompetens att komma in på arbetsmarknaden och kan vara berättigade till högre positioner eller större löner. Många företag värdesätter medarbetare med erfarenhet inom dator utarbetande, strukturanalys och konstruktion tillsyn.

Kostnader i samband med en master 's grad varierar mellan universitet beroende på längden på programmet och mängden av praktisk erfarenhet. Det 's bästa för att ta reda på den exakta kostnaden för ett program genom att kontakta antagningsenheten.

Huskonstruktion är ett område med möjligheter över hela världen. Eleverna kan välja en karriär utarbeta ritningar eller utforma konstnärliga detaljerna i byggnader. Det kan också finnas tekniska yrken som rör konstruktion, ljusdesign eller övervakar anbudsförfarandet för kommersiella byggprojekt. Färdigheter som rör dator utformning och byggledning kan leda till karriärer i stora arkitektföretag, inklusive möjligheten att handleda unga arkitekter.En MA examen kan besluta att föra en Professional Engineering certifiering eller starta sin egen designfirma.

En MA i huskonstruktion kan erbjuda eleverna många utbildnings- och karriärmöjligheter. Om du vill veta mer om detaljerna i någon grad, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.