Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 4 Masterexamina i humaniora  (Masterexamen (MA)) i Informationsteknikhantering 2024

4 Masterexamen (MA) Program i Informationsteknikhantering 2024

Översikt

Många studenter väljer att tjäna en Master of Arts för att förbereda dem för att uppfylla karriär inom humaniora, konst eller samhällsvetenskap. De flesta MA-program tar två eller tre år att slutföra och fokusera på ett visst ämne.

Vad är en MA i Information Technology Management? Informationshantering är den tvärvetenskapliga studien av datorsystem och relaterade specialiseringar som nätverkshantering och cybersäkerhet. Många examensprogram inom detta område erbjuder koncentrationer och valmöjligheter som leder eleverna ner en viss pedagogisk väg. Dessa kurser kan innefatta cybersäkerhetshantering, nätverksteknik, företagsunderrättelse och analys, cyberlaw, mjukvaruutveckling och programmering.

Många elever på detta område visar en rad drag som arbetsgivare från alla branscher kan uppskatta. Kandidater har ofta starka tekniska skrivförmågor samt effektiva kommunikationsförmåga. Dessa studenter tenderar också att vara detaljorienterade både i personliga och professionella projekt.

Kostnaden för att tjäna en magisterexamen inom IT-hantering har många variabler. Programmets typ, programmets längd och plats för universitetet kan alla påverka undervisningen. Många elever använder stipendier, ekonomiskt stöd eller arbetsprogram för att hjälpa till att betala för en examen.

Informationshantering är ett mycket varierat och utvecklande område, och det erbjuder ett växande utbud av karriärmöjligheter för studenter med avancerad nivå. Studenter med en MA kan mer självsäkert konkurrera om högre betalande karriärer och ledningsroller som datorsystem analytiker, datorprogrammerare, webbutvecklare, chefsinformation officer, informationssystem chef och nätverksadministratör. Det finns också många branscher, inklusive handel, regering och ideella organisationer, med behov av kvalificerad teknikpersonal.

Att tjäna en magisterexamen kan vara ett bra sätt att bedriva karriär och få erfarenhet. Du kan välja att studera på ett av de många universiteten runt om i världen eller hemifrån genom ett onlineprogram. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Teknologistudier
  • Informationsteknologi
  • Informationsteknikhantering
Studiefält
  • Teknologistudier (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat