Keystone logo

11 Masterexamen (MA) Program i Studier i marknadsföring Marknadsföring Internationell marknadsföring 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Studier i marknadsföring
  • Marknadsföring
  • Internationell marknadsföring
Studiefält
  • Studier i marknadsföring (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Studier i marknadsföring Marknadsföring Internationell marknadsföring

En Master of Arts i internationell marknadsföring är en avancerad examen eftersträvas med elever som har avslutat grundutbildningen. Tjänar en magisterexamen ger en student fördjupad utbildning och förståelse och kvalificerar dem att bli ledare i näringslivet.

Vad är en MA i internationell marknadsföring? Avancerade grader i detta område fokuserar på global marknadsföring och kommunikation. Eleverna får lära sig om corporate finance, projektledning och konsumtionskultur, allt genom linsen av internationella relationer. Kärn klasser kan innefatta reklam, marknadsundersökningar, konsumentbeteende och affärsstrategier. Akademiker i dessa typer av program kommer undan med en förståelse för branding och försäljning på global nivå. Slutförande av en magisterexamen i konst examen innebär ofta att skriva en uppsats eller efterbehandling annan typ av slutprojekt.

Studenter som studerar internationell marknadsföring kommer att få en bred förståelse för hur reklam och konsumism form samtida liv. De kommer också att få de kunskaper och färdigheter för att genomföra affärsstrategier i en snabbt föränderlig värld med hjälp av spjutspetsteknik. Tjänar en avancerad examen kommer att positionera de studerande för högre betalande jobb med större möjligheter till kampanjer.

Varje skola har sin egen undervisning och prislista. Kostnaderna för att tjäna en magisterexamen inom detta område kommer att bero på skolan och land där du deltar i undervisning. Kontakta skolor som erbjuder program som intresserar dig för att lära sig mer om de potentiella kostnaderna för att tjäna en avancerad examen.

Efter att tjäna en MA i International Marketing, kommer eleverna att vara redo för ett antal givande karriärer. Utexaminerade kommer att vara särskilt efterfrågas med företag eller myndigheter som har en global räckvidd.Karriärmöjligheter inkluderar hög nivå jobb inom marknadsföring, reklam, kommunikation, försäljning, bank, finansiell analys och mer.

Innan du ansöker till en magisterexamen program på detta område, anser dina mål och var du vill delta i lektioner och forskning de individuella erbjudanden inom ditt område. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.