Keystone logo

155 Masterexamen (MA) Program i Samhällsvetenskap Internationella relationer 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Samhällsvetenskap
  • Internationella relationer
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (155)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Samhällsvetenskap Internationella relationer

En Master of Arts-examen kan hjälpa akademiker få en konkurrensfördel i dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad. En magisterexamen kan hjälpa eleverna att skilja sig från andra kandidater, eller en magisterexamen kan användas som en språngbräda innan du ansöker till doktorandnivå program.

Vad är en MA i internationella relationer? En avancerad examen i internationella relationer förbereder eleverna för att utveckla och främja relationer med människor från hela världen. Medan vissa elever kan välja att fokusera på ett visst geografiskt område, till exempel i Asien eller Afrika studier, andra kan föra en mer varierad färdighet som i språk och internationell utveckling. Studenterna kommer att få kunskap om globala frågor, diplomati, juridik och internationell politik genom att få en Master of Art i internationella relationer.

De som vill börja en karriär i internationella relationer kommer att gynnas av att få en högre grad.Individer med en MA i internationella relationer har förmågan att utmärka sig i branschen på grund av deras skickliga kunskaper och färdigheter inom området. När du ansöker om en position i denna mycket konkurrensutsatta bransch, kan de med en Master of Art i internationella relationer vara mer kvalificerade för högre positioner inom sektorn.

Kostnaden för en magisterexamen i internationella relationer varierar stort beroende på vilken skola eleven väljer att delta. Detaljer, som vilket land skolan ligger i och historia för den anläggning, också kommer att ha en effekt på priset på undervisning. Vissa elever kan vara berättigade till ekonomiskt stöd för att hjälpa till med akademiska kostnader.

Personer som examen med en MA i internationella relationer får arbeta med några av de mest prestigefyllda politiska rådgivare och företag i världen.Karriärmöjligheter även positioner med välrenommerade internationella företag och organisationer, utländska och inhemska regeringar, finans och bankinstitutioner, konsulttjänster, forskningsorganisationer och sektorer av allmänt intresse.

&nbsp

Människor som funderar på att bygga på utbildningen inom området för internationella förbindelser bör överväga att ansöka till en skola på nätet. Online program erbjuder avancerade utbildningsmöjligheter till människor som har fullspäckade scheman, bor i avlägsna områden eller helt enkelt vill få sin examen på nätet. Få igång idag och ansöka om en magisterexamen i internationella relationer i dag genom att fylla i ett enkelt formulär bly. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.