Keystone logo

8 Masterexamen (MA) Program i Teknologistudier Informationsteknologi IT-säkerhet 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Teknologistudier
  • Informationsteknologi
  • IT-säkerhet
Studiefält
  • Teknologistudier (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Teknologistudier Informationsteknologi IT-säkerhet

När studenter och yrkesverksamma börjar sin akademiska karriär är ibland en Master of Arts det ultimata målet. Graduatexamen kan ofta leda till befordrings- eller ledande befattningar inom olika branscher. Faktum är att prestationen kan vara ett krav på ytterligare personlig eller professionell utveckling.

Vad är en MA i Cyber ​​Security? Detta utbildningsprogram är vanligtvis en tvärvetenskaplig kurs med juridik, teknik, företagsledning, vetenskap och ledarskapsutbildning. Eleverna lär sig hur man skyddar cyber tillgångar mot cyberhots som hackare och virus. Läroplanen fokuserar på förebyggande, skydd, utredning och digital rättsmedicin. Lärare studerar de mänskliga aspekterna av detta område och förbereder sig för ett antal IT-yrken.

Undergraduates och yrkesverksamma väljer att slutföra en mästare i cybersäkerhet som ett sätt att avancera. Många jobb inom detta område kräver högre utbildning på grund av de invecklade kraven på virtuella system. De färdigheter som utvecklas i dessa program kan också bidra till att främja entreprenörsföretag.

Kostnadsnivån skiljer sig från program till program. Att slutföra en kurs internationellt kommer vanligtvis att leda till högre totala kostnader, men onlineinstruktion kan kunna undvika de extra avgifterna. Det är absolut nödvändigt för potentiella studenter att överväga de ekonomiska åtagandena så tungt som tidsbegränsningarna.

Kandidater anställs i olika kapaciteter som säkerhetsanalytiker, ingenjörer, chefer och revisorer. Många toppföretag söker utbildade individer att fylla sina öppna positioner. I synnerhet föredrar myndigheter ofta kandidater med högre utbildningsnivåer när de går igenom CV och anställningsprocessen. Intelligens- och övervakningsbaserade operationer behöver alltid skydda digitala resurser, så kandidater kan ofta hitta jobb med dessa typer av organisationer som chefsäkerhetsansvariga eller högre chefer.

Online kurser är internationellt tillgängliga för Master of Arts i Cyber ​​Security-program. Det här är bra alternativ för yrkesverksamma och de som har andra stora ansvarsområden. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.