Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 10 Masterexamina i humaniora  (Masterexamen (MA)) i Kommunikationshantering 2023

10 Masterexamen (MA) Program i Kommunikationshantering 2023

overview

En MA, eller Master of Arts, är graden ofta till doktorander som har avslutat ett eller två års arbete med fokus på ett eller två områden av specialitet. Dessa examina används ofta för att få tillgång till ytterligare skolgång eller som en väg för ikraftträd lukrativa befattningar. De flesta masterprogram kan endast anges av dem som uppfyller vissa förutsättningar.

Vad är en MA i Communication Management? Dessa program fokuserar ofta på att ge elever med hands-on möjligheter att ta itu med de utmaningar som möter ledare i dagens kommunikationsorganisationer. Kurser kan omfatta ämnen såsom PR; affärer, händelse eller ett arbetslag; marknadsföring principer; kundrelationer; och principer för delegering och samarbete. Eleverna får lära sig alla detaljer i förvaltning med fokus på kommunikationsindustrin.

Under loppet av detta program, studenter dra nytta av tillgång till erfarna lärare och ledare inom området.Kommunikationsindustrin behöver ledare med en fullständig förståelse av principerna för ledning och ledarskap. Studenter i detta program utvecklar de kunskaper och färdigheter som behövs för att fylla chefspositioner.

Kostnaderna för deltagandet i detta program kan variera mycket från en skola till en annan. För att få specifik information om undervisning, boka avgifter, boende och relaterade utgifter, de som är intresserade av programmet bör kontakta skolor individuellt.

Det finns många arbetstillfällen för dem som slutföra en examen i kommunikation management. Positioner kan hittas med banker, företag, regeringar, tankesmedjor och PR-byråer. När världen vänder allt mer mot en digital affärsutbyte, kommer positioner fortsätta att öppna upp i e-handelsområdet. Jobb titlar inkluderar kommunikationsansvarig, medlare, ideell chef, rekryterare och konsult, bland annat.

Om du är intresserad av att delta i denna typ av program, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

read_more

filters

  • Masterexamen (MA)
  • Journalistik och masskommunikation
  • Kommunikation
  • Kommunikationshantering
fields_of_study
  • Journalistik och masskommunikation (10)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format