Keystone logo

25 Masterexamen (MA) Program i Konststudier Konst Konststudier 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Konststudier
  • Konst
  • Konststudier
Studiefält
  • Konststudier (25)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Konststudier Konst Konststudier

En av de mest mångfaldiga aspekterna av mänsklig kultur är den kreativitet som visas genom de olika konsterna. Litteratur, mode, visuell och konceptuell design som studeras på masternivå runt om i världen hjälper moderna studenter att gå vidare genom att lära av det förflutna.

Även om frågan "Vad är en masterexamen i humaniora (MA)?" verkar enkel nog är svaret mer komplext än många inser. Det finns massor av olika masterexamina som är arkiverade under humaniora, och alla har de en stolt historia. Medan vetenskaperna är baserade på mätbara fakta och resonemang är humaniora baserat på kreativitet och historiska jämförelser. Precis som naturvetenskapliga masterprogram kan studier i humaniora på masternivå vara forskningsbaserade. Många examina kräver att en ämnesspecifik så kallad "mapp" (portfolio).

Många jobbpositioner som kräver en universitetsexamen inom humaniora är tillgängliga med en kandidatexamen. Men, att komma sig vidare inom dessa samma områden kräver vanligtvis vidareutbildning. Genom att studera humaniora vidare öppnar ytterligare karriärmöjligheter sig.

Hur mycket det kostar att ta en masterexamen i humaniora varierar stort beroende på själva examen och vilket lärosäte det är tal om. Eftersom kostnaden är en avgörande faktor i valet av universitet eller högskola är det klokt att tala med varje lärosäte för sig för att få ett uppskattat pris. Vissa arbetsgivare betalar för vidareutbildningen för att öka de anställdas kompetens.

Många masterexamina är speciellt anpassade till vissa branscher, vilket innebär att söka jobb inom bildkonst, arkitektur och design vara lättare med en MA i önskat ämnesområde.

För att se fördelarna med en MA i humaniora själv, börja söka efter universitet eller högskolor på nätet. Det finns hundratals olika program och skolor runt om i världen som erbjuder nätbaserade utbildningsmöjligheter, vilket gör det enklare än någonsin att gå en avancerad utbildning. Vänta inte för länge med att ta den masterexamen som kommer att ge dig ett försprång på arbetsplatsen. Sök efter det program som passar dig nedan och kontakta antagningskontoret direkt genom att fylla i formuläret.