Keystone logo

18 Masterexamen (MA) Program i Konststudier Kreativ konst 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Konststudier
  • Kreativ konst
Studiefält
  • Konststudier (18)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Konststudier Kreativ konst

En Master of Arts är en avancerad examen som vanligtvis ger specialiserad instruktion i ett ämne av intresse. Det kan förbereda eleverna för större ansvarsområden inom en organisation och krävs ofta för undervisningspositioner.

Vad är en MA i Creative Arts? Normalt väljer studenten i ett MA-program ett koncentrationsområde. Några exempel är printmaking, keramik, ritning, målning, skulptur och grafisk design. Det finns även några högt specialiserade program som glasarbete. Kursen kan innehålla klasser i konsthistoria, konstkritik och konstverksamhet. De flesta program kräver studieklass, där studenterna skapar sina konststycken och en avhandling som visar studentens arbete.

Det finns många livskunskaper som studenterna kan lära sig genom att studera för en mästare i kreativ konst, som kritiskt tänkande och organisatoriska färdigheter, som kan hjälpa till att utveckla karriären. De förvärvar vanligtvis också svåra färdigheter, inklusive teknisk design och materialmanipulation.

Det finns så många programalternativ för en MA-grad i kreativ konster att utgifterna varierar mycket. Programmets längd, institution som beviljar examen och koncentrationsområdet påverkar alla kostnader. Noggrann övervägning och jämförelse av program är nyckeln till att hitta rätt skola.

Många spännande karriärvägar väntar på nyutbildade MA i Creative Arts-examen. Eventuella karriärvägar inom den privata sektorn inkluderar konstkonsult, galleriägare eller handledare, filmbildare eller skulptör, konstlärare, gjuterihandledare och utställningsförberedare. Det finns också potentiella karriärer inom grafisk konst, illustration och kommersiell konst. Vissa konstnärer blir framgångsrika utställningsartister och sätter sitt arbete i utställningar där det köps av gallerier eller museer.

Det finns många underbara alternativ runt om i världen för att ta Master of Arts i Creative Arts klasser, inklusive heltid, deltid och online. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.