Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 7 Masterexamina i humaniora  (Masterexamen (MA)) i Kulturhistoria 2023

7 Masterexamen (MA) Program i Kulturhistoria 2023

overview

En Master of Arts eller MA är examen nivå som medför en fokuserad kurs och kräver ofta en avhandling som kulminerad aktivitet. Många magisterexaminer tar ett år eller mer att slutföra.

Vad är en MA i kulturhistoria? Denna examen kombinerar studierna av historia och antropologi för att utforska och bättre förstå kulturella traditioner. Målet är ofta att skapa eller återskapa kulturell förståelse av historiska händelser. Om du väljer att förfölja denna MA, bör du planera att fokusera på en antropologisk förståelse för historia och historisk erfarenhet. Denna grad kommer sannolikt att hjälpa dig att bättre förstå inte bara historia utan dagens kulturella praxis.

Med en MA i kulturhistoria borde du förvänta dig att förfina inte bara din förståelse av ämnet utan också dina kritiska tänkande färdigheter, dina skriftliga färdigheter och din förmåga att förstå och analysera människors relationer i allmänhet. Dessa färdigheter kan hjälpa dig att lyckas i hela livet och är sannolikt överförbara till ett antal karriärer.

Som i någon grad kan kostnaden för en MA i kulturhistoria variera mellan skolor. När du forskar om ett visst program, kontakta skolan direkt för att lära dig om den senaste kursen.

Med en MA i kulturhistoria kan du förvänta sig att jobba på utbildning, eventuellt högre utbildning. En MA i kulturhistoria kan vara ett starkt byggsten mot en mer avancerad examen, till exempel doktorand, kulturhistoria eller liknande. Personer med denna MA arbetar ofta som forskningsantropologer eller som forskare inom andra samhällsvetenskapliga områden. Du kan också fortsätta att bedriva en karriär som socialarbetare eller utbildare.

Det finns många MA i kulturhistoriska program, både på traditionella institutioner och online. Du bör undersöka flera program innan du väljer den som bäst passar dina behov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

read_more

filters

  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Historia
  • Kulturhistoria
fields_of_study
  • Humaniorastudier (7)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format