Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 7 Masterexamina i humaniora  (Masterexamen (MA)) i Kuratorutbildning 2024

7 Masterexamen (MA) Program i Kuratorutbildning 2024

Översikt

En magisterexamen delas ut efter avslutad forskarutbildning. Dessa grader förbereda studenten för att skriva in det valda området, prepped att bli ledare för andra som arbetar med dem. Ofta ger en nivå av specialisering, graden förbereder också examen att ta på sig uppgifter som annars skulle vara otillgänglig.

Vad är en MA i Curating? Detta program ger vanligtvis studenter med de kunskaper och färdigheter de behöver för att kyrkoherden en mängd olika typer av konst eller objekt design. Eleverna kommer att utsättas för föremål som kan tillhöra offentliga eller privata samlingar. Vissa program kommer att ta ett globalt perspektiv på den roll som curator, medan andra kanske fokusera mer på en teoretisk och historisk metod. Nästan alla program kommer att ta en närmare titt på hur konsten påverkar samhällen och kulturer, viktiga händelser i konsten och de frågor som är mest relevanta för en curator miljö.

Efter avslutad detta program bör akademiker har de kritiska färdigheter som krävs för att arbeta med modern och / eller historiska samlingar. Många studenter kommer att njuta umgås med proffs och experter på området för curation, samt ett antal samtida konstnärer, och kan ha tillgång till specialsamlingar i skolan eller relaterade bibliotek.

Kostnaderna för att delta i denna typ av program kan variera en hel del. Detta gäller särskilt för skolor som är etablerade över internationella gränser. För att få specifik undervisning information bör blivande studenter kontakta sina föredragna skolor.

Akademiker får leta efter positioner med konst, kulturella eller arv organisationer, gallerier och museer, utställningsgrupper, media, marknadsföring och reklambyråer, och samhällsgrupper eller utbildning.Individer som examen med denna magisterexamen kan välja att bli curatorer ett offentligt museum eller acceptera en position forska historiska delar av arbetet. Andra arbetstillfällen kan innefatta skapandet av displayer och utställningar eller skriva pressmeddelanden, behandlar budgetering eller utveckla marknadsföringsstrategier.

Om du är intresserad av att göra karriär inom curation, granska alternativen på programlistan. Använd ledningen formulär för att få mer information om examina och skolor. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Arkivvetenskap
  • Museologi
Studiefält
  • Humaniorastudier (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat