Keystone logo

1 Masterexamen (MA) Program i Miljö- och energivetenskap Kuststudier Kust- och marinförvaltning 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Miljö- och energivetenskap
  • Kuststudier
  • Kust- och marinförvaltning
Studiefält
  • Miljö- och energivetenskap (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Masterexamen (MA) Program i Miljö- och energivetenskap Kuststudier Kust- och marinförvaltning

En Master of Arts (MA) kan tjäna på cirka två års heltidsstudie, och det kan ge studenter möjlighet att driva högre akademiska mål. De som redan har tjänat en grundutbildning kan ansöka om masterprogram för att förbättra sina färdigheter och att uppleva ett bredare utbud av professionella möjligheter.

Vad är en MA i kust- och marinförvaltning? Detta examen lär utexaminerade att arbeta inom både miljö och resurshantering, eftersom de studerar hur man skyddar de olika resurserna i havet och på kusten. Kandidater studerar problemen i kust- och havsteknik och utveckling, med målet att upptäcka hur man använder naturresurser på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Studenter utvecklar sedan program och bedömningar för att upptäcka hur man tillämpar dessa lösningar globalt.

Att få en magisterexamen i kust- och marinförvaltning kan ha många fördelar för kandidater. Studenterna uppskattar kust- och marina resurser, eftersom de vidareutvecklar sina personliga och professionella färdigheter, och de kan få en konkurrensfördel på en aggressiv arbetsmarknad.

Att tjäna en master i kust- och marinförvaltningen kan variera när det gäller kostnaden för varje person, beroende på varje institutions kurs och andra avgifter. Studenter uppmanas att kontakta sina potentiella skolor för en djupgående bedömning av kostnaderna för deras utbildningsprogram.

Kandidater med en MA i kust- och marinförvaltning kan arbeta både inom den offentliga eller privata sektorn och tillämpar sina unika perspektiv för att studera miljöpåverkan av markanvändning och utveckling. Kandidater kan också arbeta som oberoende konsulter för regeringar och företag, eller de kan välja att återvända till akademiska miljöer som instruktörer och forskare.

Om du är intresserad av att fördjupa dina utbildningar och arbetstillfällen genom att tjäna en MA i Kust- och marinförvaltning, börja omedelbart genom att hitta rätt skola för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.