Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Masterexamina i humaniora  (Masterexamen (MA)) i Ledning inom internationell hotelldrift 2023

1 Masterexamen (MA) Program i Ledning inom internationell hotelldrift 2023

Översikt

En magisterexamen är en graduate-nivå examen. Klasserna är vanligtvis inriktade på en stor studie område, och många program inkluderar praktiska studier, såsom praktik.

Vad är en MA i International Hotel Management? Denna grad program fokuserar på att lära eleverna om hantering av internationella hotell. Alla de olika aspekterna av denna karriär är täckta, inklusive mänskliga resurser, finans, service och marknadsföring; och det finns också ett fokus på global verksamhet. Allmänt ledarskap och ledningskompetens omfattas också. Vissa program kan innefatta en praktik i en internationell hotellmiljö. Särskilda kurser som kan ingå i ett program är redovisning, risk och beredskapshantering, global verksamhet, servicekvalitet och strategiska principer.

Slutföra en masterprogrammet i internationella hotell management tillåter individer att avancera, och möjligheter ledningsnivå i internationella hotell bör vara tillgängliga för studenter.Dessutom är en student kan finslipa sina färdigheter i ledarskap och management, tillsammans med avrundning ut sin kompetens genom att tillsätta fördjupade kunskaper inom ekonomi och verksamhet.

Kostnaden för ett program kommer att variera. Skolor sätta sina egna priser, så att varje skola har en annan kostnadsstruktur. Det är bäst att få kostnads ​​information direkt från din valda skolan.

Efter examen med en MA i International Hotel Management, är en student sannolikt redo att ta på framskjutna positioner inom en organisation. Potentiella titlar inkluderar general manager, händelser chef, chefen mänsklig och affärsutvecklingschef. Individer är beredda att arbeta i en mängd olika positioner, inklusive hantering och övervaka en hel hotell eller specialiserar sig på ett visst område av verksamheten, såsom mat, room ledning eller underhållsstyrning.

För dem som redan arbetar i hotellbranschen, en MA i International Hotel Management gör att chansen att avancera till ledande befattningar. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Hotell och turism
  • Hotelladministration
  • Ledning inom internationell hotelldrift
Studiefält
  • Hotell och turism (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Närliggande studieområden