Keystone logo

12 Masterexamen (MA) Program i Marknadsförningsledning 2024

Filter

Filter

 • Masterexamen (MA)
 • Studier i marknadsföring
 • Marknadsföring
 • Marknadsförningsledning
Studiefält
 • Studier i marknadsföring (12)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Masterexamen (MA) Program i Marknadsförningsledning

  En Master of Arts i Marketing Management är för studenter som vill ta sin formella utbildning utöver en grundexamen. Denna avancerade studier bygger inom humaniora och samhällsvetenskap och ger studenterna en väl avrundad forskarutbildning.

  Vad är en MA i Marketing Management? När du anger den här typen av program, får du lära dig teorin om marknadsföring, och du får också möjlighet att tillämpa dina nyvunna kunskaper i praktiska situationer. Många program inkluderar en chans att träffa ledare i näringslivet. Dina studier kan omfatta kurser i branding, marknadsundersökningar och kommunikation, affärsstrategier, digitala kampanjer och konsumism. Förutom att studera kärnbegrepp, kommer du utveckla ett fokusområde genom att välja valfria och arbetar på en avhandling.

  Som en examen från en MA i Marketing Management-programmet, kommer du vara väl insatt i de senaste teorierna och praxis för marknadsförare. Du får lära dig att lösa komplexa problem, fatta beslut och använda strategisk analys till din fördel. Dina karriärmöjligheter breddas på grund av dina ökade affärsmannaskap, och du kommer att placeras för att bli ledande inom många olika branscher.

  Kontakta enskilda skolor att lära sig vad de tar betalt för undervisning och avgifter. Kostnaden för att få en magisterexamen varierar från land till land och skola till skola. Investeringen du gör i din utbildning när du tjänar en avancerad examen kan löna med en högre potential för vinst.

  När du uppgradera med en Master of Arts i Marketing Management kommer du vara beredd på en karriär inom alla typer av företag.Företag av alla storlekar anställa marknadsansvariga, så du kommer att efterfrågas om du försöker arbeta för regeringen, en ideell eller ett stort multinationellt företag. Utifrån din utbildning, kan du hitta dig själv en chef inom försäljning, marknadsföring eller branding.

  Tjänar en magisterexamen i marknadsföring börjar med att identifiera skolor och kurser som intresserar dig. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.