Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Masterexamina i humaniora  (Masterexamen (MA)) i Mat och dryck-verksamheter i Europa 2023

1 Masterexamen (MA) Program i Mat och dryck-verksamheter i Europa 2023

Översikt

Mat- och dryckesprogrammet kan centrera kring att förbereda studenter med de akademiska ingredienserna för att bygga ett framgångsrikt företag med hjälp av affärshanteringsmetoder. Med ett mått på innovation, elever kan lära sig hur ett livsmedels- och dryckesföretag driver, oavsett om det är i start- eller företagsskala.

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

En MA är en masterexamen som utfärdas till studenter som har avslutat ett studieprogram inom humaniora eller konst, t.ex. i historia, kommunikation, filosofi, teologi eller engelska. För att ta en masterexamen i humaniora krävs vanligtvis kurser, forskning och skriftliga tentor.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen (MA)
  • Livsmedelsvetenskap
  • Mat och dryck-verksamheter
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Närliggande studieområden